Ben jij een enthousiaste, veelzijdige redacteur in opleiding? Ik mis je, het grootste online rouwplatform in Nederland, zoekt voor het televisieprogramma ‘Ik mis je’ een stagiair. Op een energieke redactie van tv, internet en sociale media, werk je mee aan het maken van een van de hoogst gewaarde tv-programma’s van de Publieke Omroep.

Stage
KENMERKEN

wat
GA JE DOEN

  • Je zoekt geschikte gasten met boeiende verhalen voor de televisie-uitzendingen, met name voor de speciale uitzendingen in het najaar;
  • Je bereidt opnames voor en voorziet alle betrokkenen van de benodigde informatie;
  • Je zorgt dat gegevens en informatie van gasten goed worden verwerkt, opgeslagen en overgedragen.

Wat
BIEDEN WIJ?

Een uitdagende en leerzame stage waarbij je veel vrijheid krijgt. Je komt in een team met veel ervaren collega's die je graag dingen willen leren.

HERKEN JIJ
JEZELF IN DIT PROFIEL?

  • Je bent proactief en kunt zelfstandig werken;
  • Je weet hoe je mensen moet benaderen en slaat daarbij de juiste toon aan; 
  • Je hebt interesse in ontroerende en hoopvolle levens- en afscheidsverhalen van mensen met verschillende achtergronden.

Werken bij EO

Meer over dit bedrijf

De Evangelische Omroep (EO) is een eigentijds mediabedrijf (met televisie, radio, internet, bladen en evenementen) en heeft jaarlijks tientallen stageplaatsen om bij te dragen aan de ontwikkeling van jonge professionals. De missie van de EO is om het goede nieuws van Jezus Christus door te geven aan de samenleving. De bedrijfscultuur is open en er is veel aandacht voor opleiding, ontwikkeling, flexibiliteit en kwaliteit van medewerkers.

Heb je nog vragen?
OF WIL JE MEER INFORMATIE?

NEEM CONTACT MET ME OP

Belinda Gelsema

Belinda Gelsema

Adviseur Werving Talent +31 35 6466 280