Ben jij geïnteresseerd door kunst ? Heb je altijd al willen weten hoe een kunstprogramma wordt samengesteld en geproduceerd? Dan is dit jouw kans! Wij zijn op zoek naar een enthousiaste en creatieve redactie stagiair om ons team te versterken bij ons nieuwe boeiende kunstprogramma.

Wil jij weten hoe de redactie van een tv-programma in zijn werk gaat? Dan ben je op de juiste plek!

Tijdens je stage bij I Care Producties mag je meewerken aan tv-producties die er echt toe doen. En omdat I Care Producties ook een afdeling Events heeft, krijg je gedurende je stage ook de mogelijkheid om daar meer over te leren.

Stage
KENMERKEN

wat
GA JE DOEN

Als redactie stagiair ben je actief betrokken bij het inhoudelijk opzetten van de draaidagen, je helpt bij het schrijven van scripts en interview vragen, onderzoekt de historie van kunst en kunstenaars, en je hebt de kansen om jouw creatieve ideeën en suggesties in te brengen voor de inhoud van het programma! Mocht je eerder willen beginnen is dit ook bespreekbaar.

Wat
BIEDEN WIJ?

Échte werkervaring, een breed netwerk, gezellige collega’s, flexibele uren , een mogelijkheid voor een stageopdracht, een stagevergoeding van € 400,- bruto per maand bij een fulltime stage (40 uur) en een kans om je te ontwikkelen op verschillende gebieden binnen het vak.

Ook hebben we een leuk eigen kantoor in Amsterdam met op de begane grond ons eigen ICP-Café! Doordeweeks dus goede koffie en op vrijdagmiddag gegarandeerd een gezellige borrel!

HERKEN JIJ
JEZELF IN DIT PROFIEL?

  • Je volgt een MBO of HBO opleiding
  • Je bent zelfstandig en hebt geen 9 tot 5 mentaliteit
  • Je bent leergierig en creatief
  • Je bent niet bang om een gesprek aan te gaan met mensen
  • Je beschikt over genoeg communicatieve vaardigheden
  • Je hebt grote affiniteit met human interest
  • Je bent allround inzetbaar
  • Je bent een echte regelaar
  • Rijbewijs B is een pré

Maar bovenal heb je zin om het team te versterken en ben je klaar voor een nieuwe uitdaging!

Werken bij I Care Producties

Meer over dit bedrijf

ICP wil impact maken. Ons hart gaat sneller kloppen van het ontwikkelen en produceren van concepten met maatschappelijke impact. Of het nu gaat om kwetsbare jongeren, eenzame ouderen, duurzaamheid, dierenleed of een impactvolle ziekte. Wij creëren content die maatschappelijke onderwerpen aan de kaak stelt, agendeert of verdiept. Dat doen we het liefst met een zo groot mogelijk bereik door grote publieksevenementen, entertainment op televisie en succesvolle campagnes via social en online.

Ons kantoor is gevestigd in Amsterdam, heeft een eigen café en vanuit daar werken wij met zo’n 45 collega’s aan onze mooie evenementen en televisieprogramma’s. Meer weten over ons team en de projecten die we doen? Ga dan naar onze website: http://www.icp.nl/

Heb je nog vragen?
OF WIL JE MEER INFORMATIE?

NEEM CONTACT MET ME OP

Belinda Gelsema

Belinda Gelsema

Adviseur Werving Talent +31 35 6466 280