Ben jij een journalistiek videotalent? Wil jij invulling geven aan inhoudelijke en visueel prikkelende explainers op een volledig nieuw online video on demand platform? Heb jij oog voor een goed verhaal, doe je graag research en ben je niet bang om te bellen? Dan is de redactie van het nieuwe videoplatform Play (ad.nl/play) op zoek naar jou.

Play is het gratis videoplatform van het AD en de bijbehorende regionale kranten (Tubantia, Stentor, Gelderlander, PZC, BN De Stem, Brabants Dagblad en Eindhovens Dagblad). Op dit platform maken we video’s die in het verlengde van het nieuws liggen. De video’s zijn mid-form, dit betekent dat ze gemiddeld zo’n 10 minuten duren. DPG Entertainment zoekt een fulltime Stagiair Video Productie (32-36 uur) die in februari 2023 kan beginnen.

Stage
KENMERKEN

wat
GA JE DOEN

Boeiende onderwerpen bedenken voor de verschillende formats en meerdere invalshoeken bedenken voor de gekozen onderwerpen. Je verhalen pitchen in de redactievergadering. Bellen met interessante sprekers. Research doen naar de verschillende onderwerpen en voorstellen voor aanvullingen en verbeteringen van de scripts doen. Heldere scripts schrijven (in samenwerking met een presentator).

Wat
BIEDEN WIJ?

Een jong en fijn team, met regelmatig leuke activiteiten buiten werk om Een goede stagevergoeding 2 vrije dagen per maand De kans om in een start-up (binnen een grote corporate) te werken. Je leert dus zowel de snelheid en zelfstandigheid die een start up met zich mee brengt, als het werken binnen de processen van een grote redactie als het AD.

Over Ons Play is een gloednieuw videoplatform. Je vindt ons op de website en in de app van het AD (ad.nl/play) en op de website en in de app van alle regionale kranten die bij het AD aangesloten zijn. Het AD is het grootste online nieuwsplatform van Nederland, zowel offline als online.

Play is sinds 2022 een toevoeging aan dit prachtige nieuwsmerk. We maken tijdloze video’s van zo’n 10 minuten in het verlengde van het nieuws. Play is er voor iedereen die verder kijkt. Een vaste plek voor inhoudelijke ontspanning, boeiende verhalen en verrassende nieuwe werelden. We informeren, amuseren en onderzoeken. En dat willen we nóg beter doen. We hebben al de beste makers en redacteuren van Nederland aan ons gebonden waar je veel van gaat leren, maar we willen zeker ook jouw input!

Ben je enthousiast geworden over dit nieuwe journalistieke project? Dan horen we heel graag van je. Als wij net zo enthousiast zijn, dan nemen we snel contact met je op.

HERKEN JIJ
JEZELF IN DIT PROFIEL?

  • HBO- of WO-student in de richting van de media en de journalistiek
  • Nieuwsgierig en onderzoekend
  • Creatief
  • Niet bang om te bellen
  • Een beelddenker
  • Een teamplayer
  • Met een oog voor details
  • Assertief

Werken bij DPG Media B.V.

Meer over dit bedrijf

Bij DPG Media werken we voor meer dan 90 sterke nieuwsmerken, magazines, televisieprogramma’s, radiostations en online services zoals Qmusic, NU.nl, Tweakers, Libelle, VTM en meer. We bereiken maandelijks ruim 90% van de Nederlanders en 8 op de 10 Vlamingen. We bieden je een professionele werkomgeving waarin we vrijheid enorm belangrijk vinden. We geven je alle ruimte om aan je toekomst te werken door het aanbieden van workshops en trainingen. Voel je vrij om bij ons ondernemer, leerling en teamspeler te zijn, en vooral om jezelf te zijn. Bij DPG Media is iedereen welkom. Dus solliciteer, wat je achtergrond ook is. Er staan ruim 5.500 slimme collega’s te popelen om je op te nemen in een team, of dat nou een projectteam, een pubquizteam of een sportteam is.

Heb je nog vragen?
OF WIL JE MEER INFORMATIE?

NEEM CONTACT MET ME OP

Belinda Gelsema

Belinda Gelsema

Adviseur Werving Talent +31 35 6466 280