Ben jij een creatieve duizendpoot met een passie voor jongerencontent? Wil jij deel uitmaken van een dynamisch team dat de nieuwste trends volgt en jongeren aanspreekt op een unieke manier? Dan is ParraTV op zoek naar jou! Wij zijn een jongerenplatform dat zich richt op het delen van boeiende content, spraakmakende nieuwtjes en creatieve uitingen. En we hebben een stageplek beschikbaar voor een gedreven redactie stagiair.

LEES HIERONDER MEER OVER DEZE STAGE!

Stage
KENMERKEN

wat
GA JE DOEN

Als redactie stagiair bij ParraTV krijg je de kans om je creatieve talenten te benutten en een essentiële rol te spelen in de contentcreatie voor ons jongerenplatform. Je zult verantwoordelijk zijn voor het vinden van interessante nieuwtjes en content, het editen van korte filmpjes en social posts en het actief meedenken in creatieve concepten en de overall richting van het platform.

Je wordt betrokken bij diverse aspecten van de redactionele werkzaamheden en hebt de kans om jouw stempel te drukken op de content die wij aanbieden. Content Curatie: Op zoek gaan naar relevante en boeiende nieuwtjes die de doelgroep aanspreken. Het vermogen om trends te herkennen en te begrijpen wat jongeren bezighoudt, is hierbij essentieel.

  • Editing: Het editen van korte filmpjes en social media posts die passen bij de stijl en toon van ParraTV Ervaring met apps als Capcut en creativiteit in het samenstellen van visueel aantrekkelijke content zijn hierbij van groot belang.
  • Creatieve Concepten: Actief deelnemen aan brainstormsessies en het ontwikkelen van creatieve concepten voor diverse contentformats. Het vermogen om out-of-the-box te denken en vernieuwende ideeën aan te dragen is een pré.
  • Bijdrage aan de Overall Richting: Je wordt betrokken bij strategische beslissingen en hebt de mogelijkheid om je stem te laten horen bij de ontwikkeling van de algehele richting van ons jongerenplatform.

Wat
BIEDEN WIJ?

Een inspirerende werkomgeving met verantwoordelijkheid en waar eigen initiatief wordt aangemoedigd. De mogelijkheid om hands-on ervaring op te doen in de dynamische wereld van jongerencontent en media. Begeleiding door ervaren professionals die jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling stimuleren. Een stageplek waar jouw input wordt gewaardeerd en waar ruimte is voor groei.

Ben jij de enthousiaste en gedreven redactie stagiair die wij zoeken? Stuur dan je motivatiebrief en cv zsm! Vermeld in het onderwerp "Sollicitatie Redactie stagiair - ParraTV". We kijken uit naar jouw creatieve bijdrage aan ons jongerenplatform!

HERKEN JIJ
JEZELF IN DIT PROFIEL?

  • Minimaal HBO-niveau.
  • Affiniteit met jongerencultuur en een goed begrip van social media.
  • Uitstekende communicatieve vaardigheden.
  • Creatief denkvermogen en oog voor detail.
  • De drive om keihard te bouwen aan het platform.
  • Taalvaardig en waterdichte spelling.

Werken bij Just Another Media Company

Meer over dit bedrijf

Just Another Network brengt talent, content, bereik, data en sales samen onder één dak. Voor merken en content partners is er vanaf nu één loket om met de generatie Y Z aan de slag te gaan. Zowel in creatie, bereik als engagement. Onze in-house agency voegt daar doelgroep expertise, strategische marketing-support en ‘actionable data’ aan toe.Just Another Network brengt talent, content, bereik, data en sales samen onder één dak. Voor merken en als engagement. Onze in-house agency voegt daar doelgroep expertise, strategische marketing-support en ‘actionable data’ aan toe.

Heb je nog vragen?
OF WIL JE MEER INFORMATIE?

NEEM CONTACT MET ME OP

Belinda Gelsema

Belinda Gelsema

Adviseur Werving Talent +31 35 6466 280