Ben jij een creatieve duizendpoot, maar ben je ook niet bang om je eigen bedenksels te regelen? Dan is deze stage misschien wel iets voor jou.

Stage
KENMERKEN

wat
GA JE DOEN

Tijdens deze stage zal je redacteuren en hoofdredacteur ondersteunen met allerhande zaken rondom de redactie van Het Blok. Dat kan zijn het bedenken van challenges, kandidaten helpen, scripts opzetten en als het even kan wat vormgeving, kleine montages of social content maken.

Wat
BIEDEN WIJ?

Een superstage voor een legendarisch TV programma waarin je in een groot team alles leer over het maken van een reality programma. En je werkt niet alleen mee aan een groot programma, ook leer je van alles over verbouwen. Altijd handig! Daarnaast krijg je een stagevergoeding van € 450,-.

HERKEN JIJ
JEZELF IN DIT PROFIEL?

Je bent creatief, kan helder nadenken, kan goed schrijven en je bent een teamplayer. En het liefst kun je ook overweg met Photoshop en kun je een beetje monteren in FCP of Premiere.

Werken bij Twentytwo Producties

Meer over dit bedrijf

Bij Twentytwo maken we programma’s waar we blij van worden. Blij omdat ze leuk zijn om te maken, maar vooral omdat men er graag naar wil kijken. Om die reden is de content die wij produceren optimistisch en inspirerend.

Heb je nog vragen?
OF WIL JE MEER INFORMATIE?

NEEM CONTACT MET ME OP

Belinda Gelsema

Belinda Gelsema

Adviseur Werving Talent +31 35 6466 280