Gamer.nl is op zoek naar enthousiaste stagiair(e)s met een passie voor games en de industrie. Heb je binnenkort een stageplek nodig? Lees dan snel verder!

We zijn op zoek naar redactionele stagiairs die op onze gezellige redactie aan de slag gaan met het laatste gamenieuws, reviews en andere artikelen, social media en allerlei andere aspecten die komen kijken bij het dagelijkse reilen en zeilen van een grote gamewebsite. Een ding is duidelijk: geen dag is hetzelfde!

Stage
KENMERKEN

wat
GA JE DOEN

Uitvoeren van social media-uitingen, interactie opzoeken met de community en onderhouden van de site Dagelijks op zoek gaan naar ontwikkelingen in de game-industrie en hier nieuws over schrijven Zelf reviews, previews en andere artikelen bedenken en uitwerken

Ruimte om onderzoeken en projecten te bedenken en uit te voeren (we staan voor alles open!)

Wat
BIEDEN WIJ?

De stage is normaal voor 40 uur per week op het gezellige kantoor van Reshift Digital te Haarlem. Hier zit naast Gamer.nl bijvoorbeeld ook Power Unlimited InsideGamer, ComputerTotaal, Zoom en Kieskeurig.

Door de pandemie werken we tijdelijk op innovatieve wijze vanuit huis om toch goed als team te functioneren en gepaste content te kunnen maken.

Er is natuurlijk ook de mogelijkheid om naast de dagelijkse werkzaamheden tijd te besteden aan een stageverslag dan wel afstudeeropdracht. Bij de stage hoort uiteraard een gepaste stagevergoeding.

HERKEN JIJ
JEZELF IN DIT PROFIEL?

  • Op moment van stage bezig aan een relevante opleiding (in de richting Journalistiek, Communicatie of Media)
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal
  • Sterke affiniteit met gaming Goede kennis van alle social media
  • Ervaring met Adobe-programma's is een pre
  • Creatief, proactief en gedreven
  • Kritisch na kunnen denken bij het beraadslagen van bronnen

Werken bij Reshift Digital BV

Meer over dit bedrijf

Reshift is het grootste tech-gespecialiseerde mediahuis van Nederland. Onze merken – zoals Computer Idee, Kieskeurig, Computer!Totaal, Tips & Trucs, Zoom, MacWorld, PCM, Power Unlimited en Media Totaal – zijn toonaangevend en bieden unieke mogelijkheden. Daarnaast organiseren we boeiende seminars en evenementen zoals de IPON, hét innovatie-event voor het onderwijs, de Jfall en Jspring, Devnation en FutureTech. Voor onze relaties ontwikkelen we uitdagende campagnes en authentieke content die geoptimaliseerd is voor o.a. mobiel, online, video, print en events. Zo dragen we direct bij aan het vergroten van de merkbekendheid, beleving en het rendement.

De weergegeven reviews zijn van oud stagiairs.
Nog geen reviews beschikbaar

Heb je nog vragen?
OF WIL JE MEER INFORMATIE?

NEEM CONTACT MET ME OP

Belinda Gelsema

Belinda Gelsema

Adviseur Werving Talent 035 6466 280