Houd jij van schrijven? Ben je een kei in SEO en social media en wil je graag meedenken in crossmediale projecten voor Eva? Word dan de komende vijf maanden onze stagiair (m/v)!

Stage
KENMERKEN

wat
GA JE DOEN

Eva steekt veel tijd en energie in het ontwikkelen van de website, vindbaarheid en zichtbaarheid op diverse sociale platforms. We zoeken daarom twee online georiënteerde stagiair die creatief kunnen schrijven, gevoel hebben voor interessante content en die hiernaast enkele bijdragen willen schrijven voor het magazine.

Je schrijft veel bijdrages voor de Eva-website en in minder mate voor het magazine Je werkt en denkt mee aan (nieuwe) crossmediale projecten; Je verzamelt online content en zet die uit; Je bent veel online aanwezig op de diverse platforms (o.a. Facebook, Instagram) namens Eva; Je verzorgt op regelmatige basis de webcare van onze online platforms; Je wordt incidenteel ingezet voor de Eva-activiteiten.

Wat
BIEDEN WIJ?

Wij bieden een meewerkstageplek van minimaal 32 uur per week (tijden in overleg) en voor een periode van 4/5 maanden vanaf september 2021. Je ontvangt een stagevergoeding van € 250,- per maand op basis van 36 uur per week.

Ben je enthousiast geworden? Stuur dan je sollicitatiebrief en CV via de sollicitatieknop.

HERKEN JIJ
JEZELF IN DIT PROFIEL?

  • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal;
  • Je bent van nature veel bezig met online, social media heeft voor jou geen geheimen;
  • Je bent bezig met een relevante HBO- of universitaire opleiding, zoals journalistiek, communicatie, interactieve media of media & informatiemanagement;
  • Je hebt bij voorkeur ervaring met het werken met diverse soorten CMS, Photoshop en iMovie en kunt goed overweg met Mac en PC;
  • Je staat je mannetje/vrouwtje binnen een dynamische omgeving;
  • Je bent enthousiast, zelfstandig, proactief, nauwkeurig en creatief (in woord en beeld) en beschikt over een goede dosis humor;
  • Je bent christen en wil samen met ons vorm geven aan onze slogan ‘Licht leven’. Je bent goed op de hoogte van het concept Eva (magazine, website, evenementen) en de inhoud ervan.

Werken bij EO

Meer over dit bedrijf

De Evangelische Omroep (EO) is een eigentijds mediabedrijf (met televisie, radio, internet, bladen en evenementen) en heeft jaarlijks tientallen stageplaatsen om bij te dragen aan de ontwikkeling van jonge professionals. De missie van de EO is om het goede nieuws van Jezus Christus door te geven aan de samenleving. De bedrijfscultuur is open en er is veel aandacht voor opleiding, ontwikkeling, flexibiliteit en kwaliteit van medewerkers.

De weergegeven reviews zijn van oud stagiairs.
Nog geen reviews beschikbaar

Heb je nog vragen?
OF WIL JE MEER INFORMATIE?

NEEM CONTACT MET ME OP

Belinda Gelsema

Belinda Gelsema

Adviseur Werving Talent 035 6466 280