Kom jij met ons kennismaken tijdens de Banijay Benelux Stage Speeddate op maandag 7 juni tussen 10 en 13 uur?

Wij zitten er klaar voor want per augustus / september 2021 hebben we weer veel leerzame, interessante en vooral leuke redactie stageplekken bij onze verschillende programma’s. 

Voor EndemolShine Nederland zijn wij op zoek naar stagiairs voor onze verschillende producties zoals Big Brother, Hotter Than My Daughter, Lego Masters en All You Need is Love. Als redactie stagiair ben je nauw betrokken bij de totstandkoming van het programma en krijg je je eigen verantwoordelijkheden. Dit doe jij niet alleen, jij werkt samen met en wordt begeleid door onze redacteuren en eindredacteuren.

Tijdens de Speeddate ga je in gesprek met onze makers en/of met de recruiters die zich altijd bezighouden met het samenstellen van de perfecte productieteams.

Als redactie stagiair ben je nauw betrokken bij de totstandkoming van jouw productie en krijg je je eigen verantwoordelijkheden. Dit doe je niet alleen, je werkt samen met en wordt begeleid door onze redacteuren en eindredacteuren.

Stage
KENMERKEN

wat
GA JE DOEN


 • actief deelnemen in het redactieproces;

 • ondersteuning bieden bij alle voorkomende redactionele werkzaamheden zoals het researchen van onderwerpen en het inhoudelijk voorbereiden van de items;

 • correspondentie behandelen;

 • gedraaid materiaal spotten.

Wat
BIEDEN WIJ?

 • een leuke en vooral leerzame stage waarbij je meer gaat doen dan koffie halen;
 • een open cultuur waar met plezier wordt gewerkt met een gezamenlijke ambitie; zoveel mogelijk succesvolle content ontwikkelen;
 • een plek waar je nieuwsgiering kan zijn, vragen mag stellen en fouten mag maken zolang je er maar van leert;
 • een omgeving waar iedereen zichzelf kan zijn;
 • een niet te vergeten een mooi en goed bereikbare werkplek in Amsterdam.

Wie weet ben jij binnenkort onze nieuwe collega en begint hier jouw nieuwe verhaal!

HERKEN JIJ
JEZELF IN DIT PROFIEL?

 • enthousiast, creatief, heeft daadkracht en 100% gedrevenheid;
 • een teamplayer, met eigen inbreng en een zelfstandige werkhouding;
 • je hebt een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, schriftelijk en mondeling;
 • interesse in mensen en goede sociale en communicatieve vaardigheden;
 • en in het bezit van rijbewijs B (bij voorkeur minimaal 1 jaar rijervaring).

Werken bij EndemolShine Nederland

Meer over dit bedrijf

EndemolShine Nederland is de contentproducent van topamusement en primetime entertainment. Het is het creatieve bedrijf achter succesvolle (internationale) programma’s als Big Brother, LEGO Masters, All You Need Is Love, The Next E-Talent, GTST en Miljoenenjacht. Elke dag vertellen wij via onze programma’s mooie, aangrijpende en grappige verhalen en entertainen wij kijkers met spannende spelshows, verrassende talentenjachten, online gameshows, hartverwarmende feelgood programma’s en amusementsshows. Of het nu op een (internationale) locatie is of in de studio is, het maakt niet uit. Bij EndemolShine Nederland werken de beste en meeste bevlogen makers samen. Wij staan voor creativiteit en kwaliteit en willen met onze content in Nederland en de rest van de wereld de harten van mensen veroveren en verhalen vertellen die er toe doen. EndemolShine Nederland is een label van Banijay Benelux – een collectief van creatieve mediamakers en onderdeel van ’s werelds grootste internationale contentcreatie- en distributiegroep Banijay Group.

Heb je nog vragen?
OF WIL JE MEER INFORMATIE?

NEEM CONTACT MET ME OP

Belinda Gelsema

Belinda Gelsema

Adviseur Werving Talent 035 6466 280