Voor diverse programma’s zijn wij per september en november 2020 op zoek naar redactie stagiairs voor EndemolShine en Simpel Media.

Als redactie stagiair ben je nauw betrokken bij de totale totstandkoming van een programma. Je werkt samen met redacteuren, die je tijdens voorbereidingen, opnames én eind afwerking van het programma ondersteunt.

Stage
KENMERKEN

wat
GA JE DOEN


  • Actief deelnemen in het redactieproces

  • Ondersteuning bieden bij alle voorkomende redactionele werkzaamheden zoals het researchen van onderwerpen en het inhoudelijk voorbereiden van de items

  • Correspondentie behandelen

  • Gedraaid materiaal spotten.

Wat
BIEDEN WIJ?

Een leuke en leerzame stage per augustus-september, fulltime voor een periode van 5 tot 6 maanden. Per november voor een periode van 3 maanden of langer. Stagevergoeding (bij een 5-daagse werkweek) €350,- bruto per maand voor HBO'ers en WO Studenten.


Geef bij voorkeur in je motivatie aan per wanneer je een stage zoekt en welke productie jouw voorkeur heeft.


HERKEN JIJ
JEZELF IN DIT PROFIEL?

Onze ideale stagiair is:

  • Enthousiast, creatief, heeft daadkracht en 100% gedrevenheid
  • Een teamplayer, met eigen inbreng en een zelfstandige werkhouding
  • Heeft een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, schriftelijk en mondeling
  • Heeft interesse in mensen en goede sociale en communicatieve vaardigheden
  • In het bezit van rijbewijs B (bij voorkeur minimaal 1 jaar rijervaring)

Wie is EndemolShine Nederland

EndemolShine Nederland is het productiehuis waar de beste en meest bevlogen makers samenwerken en zich thuis voelen. Wij ontwikkelen content voor elk platform, in elk genre en voor iedereen. Bij ons begint het verhaal. Verhalen die ons inspireren, verbinden en raken. Verhalen die de wereld dichtbij halen. Verhalen die ons het leven laten zien. Verhalen met een randje: gedurfd, maar altijd relevant.

Wij staan voor creativiteit en kwaliteit. Met onze content willen wij in Nederland en in de rest van de wereld de harten van mensen veroveren en verhalen vertellen die er toe doen. Het is een voorrecht om dat de kern van onze missie te noemen.

Begin jouw verhaal ook bij ons?

Zie jij een carrière bij ons wel zitten? Dat begrijpen we heel goed, want EndemolShine is een productiehuis als geen ander. Zo zijn we onderdeel van een groot internationaal netwerk en zijn we een veelzijdig bedrijf met talloze mogelijkheden.

Onze werknemers werken onder andere bij diverse labels zoals Simpel Media, TVBV, Human Factor en NL Film en hebben één ding gemeen; het zijn stuk voor stuk bevlogen makers die gezamenlijk zorgdragen voor bijzondere programma’s. Van scripted tot non-scripted en van de publieke omroep tot commercieel: wij hebben het allemaal in huis en bieden jou zo de mogelijkheid om op ieder moment in je carrière in te stappen voor een uitdagende rol.

 

Heb je nog vragen?
OF WIL JE MEER INFORMATIE?

NEEM CONTACT MET ME OP

Belinda Gelsema | Mediastages

Belinda Gelsema | Mediastages

Adviseur Werving Talent 035 6466 280