Voor een gloedjenieuw jeugdprogramma voor de NTR zijn we op zoek naar een redactie stagiair! Natuur de Luxe Een vers shownieuwsprogramma dat de kijkers elke week weer op onnavolgbare wijze vol humor, snelheid&sensatie door onze prachtige Natuur de Luxe nieuws leidt.

Stage
KENMERKEN

wat
GA JE DOEN

Het (leren) doen van research en het op creatieve wijze vertalen van soms complexe onderwerpen naar begrijpelijke verhalen voor het nieuwe jeugdprogramma. Je zoekt hiervoor onderwerpen grondig uit en vertaalt deze naar verrassende content voor zowel televisie als online. Je weet hierbij humor in te zetten als middel om informatie over te brengen.

Natuurlijk word je hierbij begeleid door een ervaren redacteur!

Wat
BIEDEN WIJ?

Wij bieden een uitdagende stage op een dynamische en enthousiaste nieuwe redactie van ongeveer 15-08 tot 31-12 of langer in overleg. Er is bij ons veel ruimte voor eigen inbreng en oog voor jouw ontwikkeling.

De NTR zet zich in voor een betere wereld en is aanjager van het omroep brede project Albert. Albert heeft tot doel programma’s met minder CO2-uitstoot (en dus duurzamer) te produceren. We bieden inspiratiesessie voor programmateams, een CO2-calculator en delen tips, tricks en ervaringen met als doel zo klimaatneutraal mogelijk te werken.

Voel je je aangesproken en ben je enthousiast over deze stageplek? Dan maken we graag kennis met je! Reageer uiterlijk 31 juni door een je motivatie te sturen, voorzien van CV

HERKEN JIJ
JEZELF IN DIT PROFIEL?

  • Schrijf je scherp en grappig?
  • Kun je traag & moeilijk vertalen naar snappy & funny?
  • Hou je van de natuur of wil je er van leren houden?
  • Ben je gek op het zoeken naar nieuws en ben je lekker cross mediaal?

Dan zoeken we jou als dé perfecte aanvulling op ons nieuwe (redactie)team.

Werken bij NTR

Meer over dit bedrijf

De NTR maakt speciale programma's voor alle doelgroepen. Van Het Klokhuis tot Promenade, van Het Uur van de Wolf tot Nieuwsuur. De NTR is een publieke omroep met wettelijke taken. Deze taken liggen op het gebied van informatie, educatie, cultuur, jeugd en diversiteit. We willen inspirerende programma’s maken, die een bijdrage leveren aan de ontwikkeling en het kritisch vermogen van mensen. We kiezen daarbij voor een divers aanbod met oog voor specifieke thema’s en doelgroepen, die anders onderbelicht blijven. Dat maakt de NTR ‘speciaal voor iedereen’.

Heb je nog vragen?
OF WIL JE MEER INFORMATIE?

NEEM CONTACT MET ME OP

Belinda Gelsema

Belinda Gelsema

Adviseur Werving Talent +31 35 6466 280