Ben jij de ultieme sportfanaat en volg jij alle Grand Slams? Ken jij alle truien van de grote wielrentours? En wil jij ervaring opdoen binnen het team dat verantwoordelijk is voor een van de snelstgroeiende wereldwijde streamingdiensten? Grijp dan nu je kans om je online-skills te ontwikkelen bij de sportafdeling van Discovery’s streamingdienst discovery+.

Discovery+ Nederland is de streaming service van Discovery Benelux, die in januari 2021 wereldwijd gelanceerd is. Je kent ons van de populaire Discovery-programma’s, als Deadliest Catch en Gold Rush, maar ook van TLC-programma’s als Say Yes To The Dress en 90 Day Fiancé én die spannende moordzaken op ID. En we zijn nog veel meer, want wist je dat we daarnaast ook nog de programma’s aanbieden van Animal Planet, Discovery Science, HGTV, Food Network, Motortrend en de natuurdocumentaires van de BBC? discovery+ is ook dé bestemming voor sportliefhebbers in Nederland met alle Tennis Grand Slams, alle wielerrondes, alle MotoGP-races en natuurlijk; elk moment van de Olympische Winterspelen.

Stage
KENMERKEN

wat
GA JE DOEN

 • Je bent medeverantwoordelijk voor live en VOD content management
 • Je draagt bij aan de editorial strategie en de invulling ervan
 • Je bent medeverantwoordelijk voor de consistentie in beeld en tekst over alle discovery+ platforms
 • Je past teksten, metadata en afbeeldingen aan voor programma’s
 • Je stelt playlists samen en kiest evenementen uit om dagelijks uit te lichten op het discovery+ platform
 • Je maakt interactieve pagina’s voor populaire Grand Slams en toernooien
 • Je bent volwaardig teamlid, als onderdeel van het Direct-to-consumer team
 • Je werkt nauw samen met zowel de content-, social media als marketingafdeling

Wat
BIEDEN WIJ?

Startdatum is per september 2021. De stageplek betreft een 40-urige werkweek (5 dagen per week). Stagevergoeding wordt geboden. Discovery Benelux is gevestigd in Amsterdam.

Ben je geïnteresseerd in een stage bij Discovery Benelux / discovery+? Stuur dan je motivatiebrief en cv zsm. Geef hierbij aan in welke periode je stage kunt lopen en wat de eisen vanuit je opleiding zijn.

HERKEN JIJ
JEZELF IN DIT PROFIEL?

 • Je bent 3e of 4e-jaars student in een opleiding gericht op media.
 • Je zoekt een meewerkstage en geen afstudeeropdracht. Je bent efficiënt, werkt nauwgezet en je hebt een proactieve houding.
 • Je hebt affiniteit met sport Je beheerst de Engelse taal goed, in woord en geschrift. Je Nederlands is perfect.
 • Ervaring met digital media, Photoshop en content-managementprogramma’s is een pre.

Werken bij Discovery Networks Benelux

Meer over dit bedrijf

Discovery Networks Benelux maakt deel uit van Discovery Communications, ‘s werelds grootste non-fictie mediabedrijf met ruim 2,7 miljard abonnees in 220 landen en gebieden. Discovery Networks Benelux heeft acht zenders in Nederland en acht in België, waarvan Discovery Channel, TLC, Eurosport 1 en ID in Nederland overal te ontvangen zijn en Animal Planet, Discovery Science, Discovery World en Eurosport 2 digitaal.

De weergegeven reviews zijn van oud stagiairs.
Nog geen reviews beschikbaar

Heb je nog vragen?
OF WIL JE MEER INFORMATIE?

NEEM CONTACT MET ME OP

Belinda Gelsema

Belinda Gelsema

Adviseur Werving Talent 035 6466 280