Het NPO Radio 1-programma Dijkstra & Evenblij Ter Plekke wordt gepresenteerd door Frank Evenblij en Erik Dijkstra. Elke zondagavond van 20.00 tot 22.00 zenden zij uit vanuit een andere plek in het land. In deze talkshow op locatie gaat het over actualiteiten, bijzondere lokale verhalen, livemuziek en mooie sportverhalen.

Stage
KENMERKEN

wat
GA JE DOEN

Je werkt actief mee aan de uitzendingen van Dijkstra & Evenblij Ter Plekke Je volgt het nieuws, maar hebt ook interesse in cultuur, geschiedenis en/of sport. Je denkt mee over onderwerpen die bij Dijkstra & Evenblij Ter Plekke passen. Je bereidt inhoudelijk onderwerpen voor het programma voor. Dit houdt in dat je gasten zoekt, voorgesprekken voert en de opzet schrijft Je houdt contact met de programmamakers en woont redactievergaderingen en brainstormsessies bij.

De redactie werkt hybride: de helft van de week in Hilversum, de andere helft thuis. En op zondag natuurlijk ter plekke in het land!

Wat
BIEDEN WIJ?

Een stage bij een van de leukste radioprogramma's van Nederland. Een plek waar je als volwaardig redacteur meedraait, maar wel met de begeleiding die daarbij hoort. En elke zondag een uitstapje naar een andere plek in het land, met een gezellig redactieteam. Eigen initiatief loont en wij durven wel te stellen dat je na je stage het liefst nooit meer weggaat.

HERKEN JIJ
JEZELF IN DIT PROFIEL?

  • Je bent flexibel, creatief en proactief.
  • We verwachten eigen initiatief.
  • Je maakt gemakkelijk contact, bent niet bang iets te proberen.
  • Dit is een stage van vijf maanden, tot eind januari.
  • Een opleiding die journalistiek/communicatie/media gerelateerd is is een pre, maar niet een vereiste.

Kortom: een stevige kracht op een dynamische plek.

Werken bij BNNVARA

Meer over dit bedrijf

BNNVARA verzorgt zo’n 3000 uur televisie en 5000 uur radio per jaar. Daarnaast organiseren we evenementen en knallen we dagelijks heel wat kilobytes de cyberruimte in. We maken programma’s als Zembla, Spuiten en Slikken, De Wereld Draait Door, De Nieuws BV, First Dates en #BOOS. BNNVARA wil een open, gelijkwaardige en rechtvaardige samenleving. We maken verhalen die nodig zijn, en die ertoe doen. Nieuwe en waardevolle verhalen die jou het liefst vol raken. De best verkrijgbare versie van de waarheid: die moet altijd boven tafel. Dat willen we delen. En in het beste geval zelfs is dat zó positief, leerzaam en meeslepend, dat je in beweging komt. Daarvoor gooien wij alles in de strijd. Je kunt alleen stage lopen bij BNNVARA als je staat ingeschreven bij een opleiding.

Heb je nog vragen?
OF WIL JE MEER INFORMATIE?

NEEM CONTACT MET ME OP

Belinda Gelsema

Belinda Gelsema

Adviseur Werving Talent +31 35 6466 280