BNNVARA staat voor een vrije, nieuwsgierige en sociale samenleving, en betrekken als mediaorganisatie iedereen bij de wereld, de welvaart en het welzijn.

In de talkshow De Vooravond draait het om de actualiteit en gesprekken over politiek, sport, wetenschap een humaninterest verhalen. Daarnaast biedt het programma een podium aan entertainment, cultuur en muzikale optredens. De presentatie is in handen van Fidan Ekiz en Renze Klamer. De Vooravond is elke werkdag te zien rond 19.00 uur bij BNNVARA op NPO 1

Stage
KENMERKEN

wat
GA JE DOEN

Als redactie stagiair werk je mee aan de dagelijkse productie van gasten en onderwerpen die aan bod komen in De Vooravond. Je pitcht nieuwe ideeën tijdens brainstorms en vergaderingen, doet research voor potentiële topics in de uitzendingen, monitort de actuele agenda's, ondersteunt collega's met inhoudelijke bijdragen maar ook met het verzamelen en verwerken van beeld, gaat op pad met de camera, belt en ontvangt gasten, enz.

Wat
BIEDEN WIJ?

Een stage met veel eigen verantwoordelijkheid en ruimte om te ontdekken en te groeien. Met de juiste instelling ben je aan het eind van je stage een goede junior redacteur die klaar is voor een eigen plek op een journalistieke redactie!

HERKEN JIJ
JEZELF IN DIT PROFIEL?

  • Je bent 24/7 met nieuws bezig en denkt graag na over de ideale manier om de actualiteit te bespreken;
  • Je opereert zorgvuldig en enthousiast tegelijkertijd;
  • Je bevindt je in de laatste fase van de HBO-opleiding Journalistiek of een andere relevante WO-opleiding;
  • Je bent ambitieus;
  • Je hebt zin om te leren van én in de dagelijkse talkshowpraktijk;
  • Je bent communicatief sterk en sociaal vaardig;
  • Je hebt een open mind.

Wie is BNNVARA

BNNVARA verzorgt zo’n 3000 uur televisie en 5000 uur radio per jaar. Daarnaast organiseren we evenementen en knallen we dagelijks heel wat kilobytes de cyberruimte in. We maken programma’s als Zembla, Spuiten en Slikken, De Wereld Draait Door, De Nieuws BV, First Dates en #BOOS. BNNVARA wil een open, gelijkwaardige en rechtvaardige samenleving. We maken verhalen die nodig zijn, en die ertoe doen. Nieuwe en waardevolle verhalen die jou het liefst vol raken. De best verkrijgbare versie van de waarheid: die moet altijd boven tafel. Dat willen we delen. En in het beste geval zelfs is dat zó positief, leerzaam en meeslepend, dat je in beweging komt. Daarvoor gooien wij alles in de strijd.

Heb je nog vragen?
OF WIL JE MEER INFORMATIE?

NEEM CONTACT MET ME OP

Belinda Gelsema

Belinda Gelsema

Adviseur Werving Talent 035 6466 280