Heb je interesse in wat mensen drijft? Durf je mee te discussiëren over maatschappelijke dilemma’s? En lijkt het je leuk om actief mee te werken aan drie wekelijkse televisieprogramma’s? Dan is deze stage echt wat voor jou! Sla je vleugels uit en kom de redacties van De Verwondering, Jacobine & Met hart en ziel versterken.

De Verwondering is een inspirerend interviewprogramma met Annemiek Schrijver op de zondagmorgen van NPO 2. Jacobine is de levensbeschouwelijke talkshow van Jacobine Geel op de zaterdagmiddag van NPO 2. Met hart en ziel is een reportage-programma op donderdagmiddag met verhalen van geloof, hoop en liefde.

Stage
KENMERKEN

wat
GA JE DOEN

Stagiairs bij De Verwondering / Jacobine ondersteunen de redactie met hun werkzaamheden:

  • Meedraaien in het redactie-proces: research, draaiboek maken, repeteren en daarna draaien!
  • Bijhouden van sociale media
  • Onderwerpen en/of gasten aandragen
  • Assisteren op opnamedagen

Wat
BIEDEN WIJ?

Als stagiair draai je volledig mee met de teams van De Verwondering en Jacobine en werk je aan de inhoud van onze programma’s. We werken in kleine, gezellige teams waar je veel verantwoordelijkheid krijgt.

HERKEN JIJ
JEZELF IN DIT PROFIEL?

Heb je een antenne voor zingeving en maatschappelijke verhalen, dan zoeken wij jou!

Wie is KRO-NCRV

KRO-NCRV is een mediaorganisatie met een maatschappelijk relevant geluid die midden in de samenleving staat. We maken programma’s voor radio, tv en online waarin mensen zelf hun verhaal vertellen. Programma’s met soms ontroerende, grappige en inspirerende verhalen en soms met kritische verhalen die lef tonen en taboes bespreekbaar maken. Die verhalen, klein of groot, gaan altijd over mensen. Met die verhalen bouwen we bruggen en brengen we mensen bij elkaar. Onze programma’s zijn herkenbaar aan kwaliteit, respect, betrokkenheid, authenticiteit en vernieuwing.

Heb je nog vragen?
OF WIL JE MEER INFORMATIE?

NEEM CONTACT MET ME OP

Belinda Gelsema | Mediastages

Belinda Gelsema | Mediastages

Adviseur Werving Talent 035 6466 280