Jij vindt het heerlijk om samen te werken in een team. Samen met anderen kom jij tot de beste ideeën. Je hebt interesse in wat mensen te vertellen hebben en kunt met hen ook goed over het geloof praten. Je hebt geen telefoonangst, maar geniet er juist van om op deze manier goede gesprekken aan te gaan. Door te werken met leuke en geïnteresseerde mensen, werk je met plezier, ook als de uren niet altijd tussen 9-17 uur vallen.

Stage
KENMERKEN

wat
GA JE DOEN

Je wordt onderdeel van het team en krijgt daardoor ook je eigen taken. Samen met het team bereid je afleveringen voor. Je gaat researchen, je helpt bij het vormgeven van het scenario en je denkt mee bij de montage.

Je gaat op locatiebezoek, bezoekt gasten die een rol gaan spelen in het programma en je gaat mee met de opnames. Misschien ga je zelf wel een keer interviewen. Je gaat leren hoe je een script schrijft en je krijgt een training Human-Interest-Interviews. Je gaat ook aan de slag met de socials, waar je ook content voor mag aanleveren.

Kortom, een veelzijdige stage bij een mooi programma.

Wat
BIEDEN WIJ?

Het team van de Verandering bestaat uit mediaprofessionals die mooie content willen maken en zetten daarbij het geloof en inhoud voorop. Een team waar hard wordt gewerkt, maar waar ook ruimte is voor een leuk gesprek, een goede grap en voldoende gezelligheid. Ze willen graag hun kennis met je delen en zullen de tijd nemen om je alle kneepjes van het vak te leren.

HERKEN JIJ
JEZELF IN DIT PROFIEL?

  • Je bent een 3e of 4e jaars HBO student
  • Je bent creatief en deelt je ideeën graag met anderen
  • Je hebt interesse in mensen en geloofsverhalen
  • Je durft met mensen in gesprek te gaan
  • Je vindt het leuk om nieuwe dingen te leren
  • Je hebt affiniteit met het christelijke geloof

Werken bij EO

Meer over dit bedrijf

De EO is een eigentijds christelijk mediabedrijf wat onderdeel uitmaakt van het publieke bestel. Overtuigd van Gods liefde voor iedereen, vertellen we verhalen. We willen verhalen laten horen die ertoe doen en die mensen inspireren. Verhalen die gaan over geloven, maar ook over belangrijke thema’s. Samen met zo’n 400 professionals maken we content voor tv, radio, online, bladen en organiseren we evenementen. De EO is een inspirerende, professionele en gastvrije organisatie waar verbinding voorop staat.

Heb je nog vragen?
OF WIL JE MEER INFORMATIE?

NEEM CONTACT MET ME OP

Belinda Gelsema

Belinda Gelsema

Adviseur Werving Talent +31 35 6466 280