Voor de talkshow De Nieuwe Maan zoeken wij een gedreven redactie stagiair. Het programma wordt live uitgezonden op vrijdag 17.50 uur vanuit Vondel CS in Amsterdam.

In de talkshow komen actuele onderwerpen aan bod, maar daarnaast is er ook ruimte voor verdieping en voor lichtere onderwerpen. 

 

 

Stage
KENMERKEN

wat
GA JE DOEN

Taken van de stagiair zijn o.a.

  • Research en redactionele werkzaamheden
  • Meedenken over onderwerpen
  • Zoeken naar beeldmateriaal
  • Benaderen van gasten en het houden van voorgesprekken
  • Fragmenten op social media zetten en aanschrijven
  • Instagram filmpjes maken

Wat
BIEDEN WIJ?

Een boeiende, levensveranderende stage bij de meest diverse talkshow van Nederland.

HERKEN JIJ
JEZELF IN DIT PROFIEL?

We zoeken een creatieve leergierige stagiair met belangstelling voor en kennis van de ontwikkelingen in de multiculturele samenleving. Geen negen tot vijf mentaliteit.

Wie is NTR

De NTR maakt speciale programma's voor alle doelgroepen. Van Het Klokhuis tot College Tour, van Het Uur van de Wolf tot Nieuwsuur. De NTR is een publieke omroep met wettelijke taken. Deze taken liggen op het gebied van informatie, educatie, cultuur, jeugd en diversiteit. We willen inspirerende programma’s maken, die een bijdrage leveren aan de ontwikkeling en het kritisch vermogen van mensen. We kiezen daarbij voor een divers aanbod met oog voor specifieke thema’s en doelgroepen, die anders onderbelicht blijven. Dat maakt de NTR ‘speciaal voor iedereen’.

Heb je nog vragen?
OF WIL JE MEER INFORMATIE?

NEEM CONTACT MET ME OP

Belinda Gelsema

Belinda Gelsema

Adviseur Werving Talent 035 6466 280