Elke maandag tot en met donderdag hoor je het meest eigenzinnig radioavontuur in De Staat van Stasse op NPO Radio 2. Een verrassend persoonlijke kijk op de afgelopen dag. met aandacht voor zowel het grote als het kleine, soms triviale nieuws; met mooi vormgegeven reportages en persoonlijke ontmoetingen.

Stage
KENMERKEN

wat
GA JE DOEN

Je werkt mee aan het dagelijkse radioprogramma. Tijdens de ochtendvergadering draag je onderwerpen aan of help je mee met het vertalen van ideeën naar bijzondere vormen van radio. Ook help je bij het bellen en voorspreken van luisteraars of andere gasten voor in de uitzending, zodat we de beste verhalen op de radio krijgen.

HERKEN JIJ
JEZELF IN DIT PROFIEL?

  • Je houdt van schrijven. Van prikkelende wervende reclameteksten en gevoelig poëtisch materiaal tot humor en eventueel een lied;
  • Je bedenkt items voor het programma, zowel inhoudelijk als in vorm;
  • Je tipt of helpt de online-redactie bij de in zet van social media;
  • Je bent niet bang om de straat op te gaan met een microfoon;
  • Je kunt monteren in Omniplayer of Adobe Audition en werkt (mee) aan het monteren van creatief vormgegeven items, geluidsmontages en reportages;
  • Je bent goed op de hoogte van het nieuws en de hedendaagse cultuuruitingen;
  • Je bent verder flexibel en stressbestendig, werkt gestructureerd en je hebt affiniteit met NPO Radio 2;
  • Je bent beschikbaar vanaf 1 februari tot ongeveer 1 juli.

Werken bij KRO-NCRV

Meer over dit bedrijf

KRO-NCRV is een mediaorganisatie met een maatschappelijk relevant geluid die midden in de samenleving staat. We maken programma’s voor radio, tv en online waarin mensen zelf hun verhaal vertellen. Programma’s met soms ontroerende, grappige en inspirerende verhalen en soms met kritische verhalen die lef tonen en taboes bespreekbaar maken. Die verhalen, klein of groot, gaan altijd over mensen. Met die verhalen bouwen we bruggen en brengen we mensen bij elkaar. Onze programma’s zijn herkenbaar aan kwaliteit, respect, betrokkenheid, authenticiteit en vernieuwing.

De weergegeven reviews zijn van oud stagiairs.
Nog geen reviews beschikbaar

Heb je nog vragen?
OF WIL JE MEER INFORMATIE?

NEEM CONTACT MET ME OP

Belinda Gelsema

Belinda Gelsema

Adviseur Werving Talent 035 6466 280