Bepaal jij graag wie er aan de talkshowtafel zit? Kom dan meedraaien bij de Societeit, de talkshow met nieuwe perspectieven van Ajouad el Miloudi.

Stage
KENMERKEN

wat
GA JE DOEN

  • Je maakt kennis met alle facetten van het talkshow maken: onderwerpen bedenken, research, gasten uitnodigen, voorspreken, gespreksopzetten maken, beeldresearch.
  • Btw: zondag is bij ons een werkdag, maandag vrij!

Wat
BIEDEN WIJ?

Een heel fijne club, waar je mag leren en ontdekken wat bij jou past.

HERKEN JIJ
JEZELF IN DIT PROFIEL?

Heb je interesse in actualiteiten en maatschappelijke onderwerpen? Kan je een onderwerp van alle kanten bekijken? Solliciteer dan bij de Societeit.

Werken bij NTR

Meer over dit bedrijf

De NTR maakt speciale programma's voor alle doelgroepen. Van Het Klokhuis tot Kunststof, van Het Verhaal van Nederland tot Nieuwsuur. De NTR is een publieke omroep met wettelijke taken. Deze taken liggen op het gebied van informatie, educatie, cultuur, jeugd en diversiteit. We willen inspirerende programma’s maken, die een bijdrage leveren aan de ontwikkeling en het kritisch vermogen van mensen. We kiezen daarbij voor een divers aanbod met oog voor specifieke thema’s en doelgroepen, die anders onderbelicht blijven. Dat maakt de NTR ‘speciaal voor iedereen’.

Heb je nog vragen?
OF WIL JE MEER INFORMATIE?

NEEM CONTACT MET ME OP

Belinda Gelsema

Belinda Gelsema

Adviseur Werving Talent +31 35 6466 280