In het najaar van 2024 gaat de nieuwe late night talkshow van BNNVARA van start, te zien rond de klok van 22.30 uur te zien op NPO 1. Het wordt hét programma waarin Nederland aan het eind van de dag wordt bijgepraat.

De hoofdrolspelers uit het nieuws schuiven aan voor scherpe, inspirerende en onderhoudende gesprekken. We laten stemmen aan het woord die nog niet eerder zijn gehoord en maken plaats voor verhalen die te weinig worden verteld. Van maatschappij tot wetenschap, wereldnieuws tot human interest. Daarnaast biedt het programma een podium aan entertainment, sport, literatuur, kunst, cultuur en natuurlijk: live muziek!

Stage
KENMERKEN

wat
GA JE DOEN

Als redactie stagiair help je met het bedenken van onderwerpen en het uitzetten van gasten. Je houdt het nieuws bij, je belt mensen, je zoekt beeld en helpt je collega's waar je kan. Moet iets wat jou betreft in de show, make it happen!

Wat
BIEDEN WIJ?

Een leerzame stage waarbij je een goed beeld krijgt van wat er allemaal nodig is om een live uitzending te maken. Alle spullen die je nodig hebt om je werk te kunnen doen. De lunch en het diner worden elke dag verzorgd. Een stagevergoeding van € 475,- per maand.

Mogelijkheid tot een langere stageperiode t/m januari.

HERKEN JIJ
JEZELF IN DIT PROFIEL?

  • Beschikt over goede communicatieve vaardigheden 

  • Heeft een flexibele opstelling t.a.v. werktijden

  • Heeft affiniteit met het programma

  • Volgt een WO of HBO opleiding (3e jaar of afronding) op het vlak van media, kunsten, cultuur of journalistiek

  • Je bent beschikbaar vanaf medio augustus tot en met eind 2024.

Werken bij BNNVARA

Meer over dit bedrijf

BNNVARA is een mediaorganisatie met een missie. We leggen de lat hoog, elke dag opnieuw. Als grote publieke omroep hebben we de verantwoordelijkheid om te brengen wat mensen aan het denken zet, op ideeën brengt, begrip kweekt, inspireert, laat discussiëren, laat lachen of ontroert. We maken programma’s met een reden. Om iets aan de kaak te stellen, taboes te doorbreken of een open gesprek te voeren. We zetten ons in voor een open, gelijkwaardige en rechtvaardige samenleving. We jagen discussies aan en gaan door totdat er iets verandert. BNNVARA is er voor een breed en jong publiek. Voor iedereen die open naar de wereld is. Voor nieuwsgierige en sociaal bewogen mensen. Voor mensen die net als wij vooruit willen, en verandering en vernieuwing nastreven. Je bekijkt vraagstukken vanuit verschillende perspectieven en bent ervan overtuigd dat BNNVARA haar publiek het beste bereikt door aansluiting te vinden bij diverse doelgroepen in de maatschappij. Tot slot, BNNVARA hecht waarde aan diversiteit en inclusiviteit. BNNVARA heeft als missie zich in te zetten voor een eerlijke en rechtvaardige samenleving waarbij we uitsluiting tegen willen gaan. BNNVARA wil een organisatie zijn waarin iedereen zich thuis kan voelen. En daar maken we ons hard voor. Daarom willen we mensen met verschillende leeftijden, achtergronden, geboorteplaatsen, levensovertuigingen, (fysieke) uitdagingen, genders en seksuele voorkeuren uitdrukkelijk uitnodigen te solliciteren.

Heb je nog vragen?
OF WIL JE MEER INFORMATIE?

NEEM CONTACT MET ME OP

Belinda Gelsema

Belinda Gelsema

Adviseur Werving Talent +31 35 6466 280