De Financiële Telegraaf biedt al het nieuws over geld en economie. Duidelijk, helder en altijd 'on target'. Ben je geïnteresseerd in onderwerpen als de huizenmarkt, crypto en cybercrime en wil je schrijven voor een van de grootste nieuwswebsites van Nederland?

De Financiële Telegraaf zoekt een ambitieuze stagiair voor de redactie Geld, die niets liever doet dan schrijven. Ben je enthousiast, leergierig en proactief? Dan zoeken we jou!

Stage
KENMERKEN

wat
GA JE DOEN

In deze functie ben je actief met nieuws- en achtergrondartikelen maken voor telegraaf.nl, maar ook krantenrubrieken vullen als Wat verdient een… en De carrière van.

Daarnaast help je met het verzinnen van nieuwe ideeën voor reportages, onderzoek en interviews. Ook zal je kennismaken met video en podcast.

Wat
BIEDEN WIJ?

Naast een goede stagevergoeding biedt deze stage je natuurlijk meer. Je gaat stage lopen in een leuk, enthousiast en energiek team als voltallig lid. Hierin bieden wij jou de mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen op journalistiek gebied, onder goede begeleiding.

Je krijgt de ruimte om je eigen ideeën kwijt te kunnen en de kans om je te ontwikkelen. Je leert alles over het schrijven over de economische sector. Kortom een stage waarbij je echt deel van ons bedrijf bent en jouw bijdrage erg belangrijk is.

Ben jij die stagiair naar wie wij op zoek zijn? Laat dan van je horen! Bij interesse zien we jouw sollicitatie graag tegemoet. Het uitvoeren van een opdracht is onderdeel van de selectieprocedure.

HERKEN JIJ
JEZELF IN DIT PROFIEL?

  • Je bent bezig (geweest) met een hbo- of wo-opleiding op het gebied van online media, communicatie of journalistiek. 
  • Een economische achtergrond is een pré.
  • Je hebt een passie voor schrijven en kunt dat ook foutloos doen.
  • Je bent geïnteresseerd in alles wat met carrière, geld en persoonlijke groei te maken heeft.
  • Je durft initiatief te tonen en vindt het leuk om zelf ook met ideeën te komen. 
  • Je bent fulltime beschikbaar in de regio Amsterdam vanaf November.

Werken bij Mediahuis Nederland B.V.

Meer over dit bedrijf

Mediahuis is één van de grootste Nederlandse mediabedrijven met sterke merken als De Telegraaf, VROUW, Privé, Autovisie en Regionale Dagbladen. Wij brengen mensen en verhalen samen. Door simpelweg te luisteren naar ons publiek en jouw doelgroep. We weten wat hen drijft en interesseert. Wat belangrijk is en belangrijk gaat worden. Met diepgaande kennis van publiek en het medialandschap. Dat is waar we in geloven. Relaties met ons publiek, jouw doelgroep en elkaar. Al decennialang. Daar zijn we trots op. Informerend, duidend, inspirerend en verbindend, 24 uur per dag, 7 dagen per week.

De weergegeven reviews zijn van oud stagiairs.
Nog geen reviews beschikbaar

Heb je nog vragen?
OF WIL JE MEER INFORMATIE?

NEEM CONTACT MET ME OP

Belinda Gelsema

Belinda Gelsema

Adviseur Werving Talent 035 6466 280