Schrijven over eten en drinken, nieuwsjagen, de leukste foodevenementen bezoeken, groots en meeslepend lunchen, werken op het hoofdkwartier van de Buik in hartje Rotterdam… Wie wil dat nu niet? Grijp je kans, want wij hebben weer plek voor een redactie stagiair!

Stage
KENMERKEN

wat
GA JE DOEN

Werken op de redactie van de Buik is heel gezellig, maar ook hectisch. Je werkt met strakke deadlines en je wordt er vaak op uitgestuurd om bij dat ene nieuwe tentje te gaan kijken, een interessant verhaal uit een stugge chef-kok te trekken, of een foodfestival te verslaan.

Je blijft echter ook vaak genoeg op de redactie om artikelen in het CMS te zetten, de restaurantgids bij te werken en de online agenda up to date te houden. Je werkt in een klein team en krijgt heel veel vrijheid, maar ook veel verantwoordelijkheid. Als stagiair draai je als volwaardig redactielid mee.

Wat
BIEDEN WIJ?

  • De mogelijkheid om een mooi portfolio op te bouwen
  • Veel vrijheid om je projecten op te zetten
  • Een professionele eindredactie die je helpt bij het verbeteren van je schrijfstijl
  • Een groot netwerk, waar je ook na je stage nog veel aan zult hebben

Wil jij ons team komen versterken, solliciteer dan zsm o.v.v. Redactiestage. In je e-mail graag je motivatie, cv en eventueel een greep uit je portfolio.

HERKEN JIJ
JEZELF IN DIT PROFIEL?

  • Je bent student aan een Hogeschool of Universiteit en houdt van schrijven
  • Je schrijft graag, snel en veel
  • Je bent minstens vier dagen per week beschikbaar
  • Je bent dol op Rotterdam en je kent de stad op je duimpje
  • Natuurlijk ben je gek op eten en drinken
  • Je hebt uitstekende communicatieve vaardigheden, lef en initiatief. We gooien je regelmatig in het diepe

Werken bij De Buik

Meer over dit bedrijf

De Buik is het snelst groeiende food gerelateerd platform in Nederland. Dit platform is onafhankelijk, journalistiek en bereikt met de positieve en enthousiaste verhalen. We zijn actief in Rotterdam en Amsterdam en vanaf 2021 in nog meer steden in Nederland. Naast het foodgerelateerde platform is er ook een agency opgericht: de Buik Food Marketing Agency. De Agency is een marketingbureau dat zich richt op organisaties in de wereld van food, beverage & hospitality. Hierbij werken we samen met toffe klanten en is er veel afwisseling.

De weergegeven reviews zijn van oud stagiairs.
Nog geen reviews beschikbaar

Heb je nog vragen?
OF WIL JE MEER INFORMATIE?

NEEM CONTACT MET ME OP

Belinda Gelsema

Belinda Gelsema

Adviseur Werving Talent 035 6466 280