Wil jij alle facetten van televisie maken leren in een waanzinnige stageperiode? Ben jij inhoudelijk sterk maar ook creatief als geen ander? Schep je er genoegen in de onderste steen boven te halen? Dan zoekt De Belbus jou! Kassa is het kritische consumentenmagazine van BNNVARA en één van de best bekeken programma’s op NPO1. De Belbus is een wekelijks terugkerende rubriek waarin de presentator op ludieke wijze consumentenproblemen oplost.

Stage
KENMERKEN

wat
GA JE DOEN

Samen met een redacteur en de presentator Sahil Amar Aïssa ben jij verantwoordelijk voor de redactie en productie van De Belbus. Dit behelst een veelzijdig takenpakket; waar je soms jouw creativiteit moet inzetten voor het schrijven van een beeldend script, vergen andere taken nauwkeurige research en doortastendheid. Je doet onderzoek, houdt voorgesprekken en maakt verslagen. Ook ga je mee op pad tijdens draaidagen en verricht je hand- en spandiensten op locatie. Daarnaast denk je inhoudelijk en creatief na over de invulling van de reportages.

Wat
BIEDEN WIJ?

Een veelzijdige stageperiode waarin je de kans krijgt jezelf te ontwikkelen tot televisiemaker.

HERKEN JIJ
JEZELF IN DIT PROFIEL?

  • Je hebt een journalistiek hart en haalt graag de onderste steen boven
  • Je neemt initiatief en schroomt niet om gedupeerden, deskundigen en bedrijven te bellen
  • Interesse in consumentenzaken is een pluspunt maar geen vereiste
  • Je bent ontzettend creatief, hebt gevoel voor humor en vindt het leuk na te denken over de ludieke invulling van televisie-items
  • Verder ben je nieuwsgierig en ga je doortastend en nauwgezet te werk
  • Een rijbewijs is niet verplicht, maar wel een pré!

Wie is BNNVARA

BNNVARA verzorgt zo’n 3000 uur televisie en 5000 uur radio per jaar. Daarnaast organiseren we evenementen en knallen we dagelijks heel wat kilobytes de cyberruimte in. We maken programma’s als Zembla, Spuiten en Slikken, De Wereld Draait Door, De Nieuws BV, First Dates en #BOOS. BNNVARA wil een open, gelijkwaardige en rechtvaardige samenleving. We maken verhalen die nodig zijn, en die ertoe doen. Nieuwe en waardevolle verhalen die jou het liefst vol raken. De best verkrijgbare versie van de waarheid: die moet altijd boven tafel. Dat willen we delen. En in het beste geval zelfs is dat zó positief, leerzaam en meeslepend, dat je in beweging komt. Daarvoor gooien wij alles in de strijd.

Heb je nog vragen?
OF WIL JE MEER INFORMATIE?

NEEM CONTACT MET ME OP

Belinda Gelsema | Mediastages

Belinda Gelsema | Mediastages

Adviseur Werving Talent 035 6466 280