Volg jij alle sporten op de voet, gaat jouw hart sneller kloppen van een move van Ronaldo én van een doorloopbal bij korfbal, durf je alle sportprogrammaregels aan je laars te lappen en denk je op en aan het veld juist buiten de lijntjes? Dan is een stage bij B.V.S.C wat voor jou!

B.V.S.C. (de BNNVARA Sportcombinatie) is een dagelijks sportprogramma tussen 13:30-14:00 op NPO Radio 1. Presentator Roelof de Vries neemt in B.V.S.C. samen met verschillende side-kicks - zoals Erben Wennemars, Viggo Waas en Stef Clement - op geheel eigen wijze hét sportnieuws van de dag door. Met ruimte voor het gesprek van de dag, maar óók voor kleedkamerpraat, kantineroddels én voor de bijzondere verhalen die sport tot de belangrijkste bijzaak van het leven maken.

Stage
KENMERKEN

wat
GA JE DOEN

  • Je struint alle nieuws- en sportmedia af op onderwerpen en gasten
  • Je overlegt met collega's en presentatoren over de urgentie en vorm van je bijdrages
  • Je levert een bijdrage in alles wat er in en om het programma gebeurt: van gastenopvang tot gasten produceren tot teksten schrijven tot audio opnemen en bewerken

Wat
BIEDEN WIJ?

Wij bieden jou een stage bij de leukste omroep van Nederland. Waar eigen initiatief loont. En een omgeving waar je keihard kan knallen je na een half jaar smeekt of je alsjeblieft die schoolbanken niet meer in hoeft.

HERKEN JIJ
JEZELF IN DIT PROFIEL?

  • hebt veel affiniteit met sport en volgt de internationale sportwereld op de voet
  • bent nieuwsgierig, journalistiek ingesteld
  • durft iedereen te bellen
  • weet verrassende vragen te stellen bij sportprestaties en kijkt óók naar de andere kant van de medaille
  • weet je onderwerp of gast goed te pitchen
  • bent stressbestendig en blijft vrolijk onder de dagelijkse deadlinedruk

We zoeken een stagiair die volwaardig meedraait op de redactie bij B.V.S.C. Ben jij iemand die niet bang in om op eigen initiatief te werken, ben je creatief, maak je gemakkelijk contact en ben je niet bang om iets te proberen? Dan ben jij misschien wel de ideale kandidaat voor B.V.S.C.!

Werken bij BNNVARA

Meer over dit bedrijf

BNNVARA verzorgt zo’n 3000 uur televisie en 5000 uur radio per jaar. Daarnaast organiseren we evenementen en knallen we dagelijks heel wat kilobytes de cyberruimte in. We maken programma’s als Zembla, Spuiten en Slikken, De Wereld Draait Door, De Nieuws BV, First Dates en #BOOS. BNNVARA wil een open, gelijkwaardige en rechtvaardige samenleving. We maken verhalen die nodig zijn, en die ertoe doen. Nieuwe en waardevolle verhalen die jou het liefst vol raken. De best verkrijgbare versie van de waarheid: die moet altijd boven tafel. Dat willen we delen. En in het beste geval zelfs is dat zó positief, leerzaam en meeslepend, dat je in beweging komt. Daarvoor gooien wij alles in de strijd. Je kunt alleen stage lopen bij BNNVARA als je staat ingeschreven bij een opleiding.

De weergegeven reviews zijn van oud stagiairs.
Nog geen reviews beschikbaar

Heb je nog vragen?
OF WIL JE MEER INFORMATIE?

NEEM CONTACT MET ME OP

Belinda Gelsema

Belinda Gelsema

Adviseur Werving Talent 035 6466 280