Jij houdt van schrijven en hebt kennis van social media. Of het nu gaat om een nieuwtje of een verdiepend artikel: jij hebt zin om je erin vast te bijten en er een artikel van te maken dat passend is voor onze doelgroep. Daarnaast vind je het ook leuk om mee te werken aan televisie-items. En niet onbelangrijk: we zijn natuurlijk Blauw Bloed, dus het liefst heb je interesse in royalty of ben je bereid je erin te verdiepen.

Stage
KENMERKEN

wat
GA JE DOEN

In onze wekelijkse redactievergadering denk je actief mee over de invulling van onze televisie-uitzending en onze onlinekanalen. Er is ruimte voor het pitchen van je eigen ideeën. Je schrijft artikelen voor de website en maakt content voor de social mediakanalen van Blauw Bloed. In sommige gevallen ga je zelf met een camera op pad naar een werkbezoek van de koninklijke familie.

Wat
BIEDEN WIJ?

Je komt terecht in een gedreven team waar de kennis van het koningshuis centraal staat en waar ambitie en inzet een grote rol spelen. Ons kantoor is een gezellige, dynamische plek en onze redactie bestaat uit royaltykenners, schrijvers en tv-makers. Je zult je al snel onderdeel voelen van het team en in korte tijd kun je enorm veel leren. Het betreft een fulltime stage verdeeld over vijf dagen per week, met de mogelijkheid tot gedeeltelijk thuiswerken.

HERKEN JIJ
JEZELF IN DIT PROFIEL?

Een enthousiaste, leergierige stagiair die wil ervaren hoe het er op een redactie aan toegaat. Tijdens een stage bij Blauw Bloed leer je vooral door te doen en door zelf proactief aan de slag te gaan. En als je al wat van royalty weet is dat helemaal mooi meegenomen. Je houdt van werken in een team, maar je kunt ook zelfstandig aan de slag en neemt daarin je verantwoordelijkheid.

Werken bij EO

Meer over dit bedrijf

De EO is een eigentijds christelijk mediabedrijf wat onderdeel uitmaakt van het publieke bestel. Overtuigd van Gods liefde voor iedereen, vertellen we verhalen. We willen verhalen laten horen die ertoe doen en die mensen inspireren. Verhalen die gaan over geloven, maar ook over belangrijke thema’s. Samen met zo’n 400 professionals maken we content voor tv, radio, online, bladen en organiseren we evenementen. De EO is een inspirerende, professionele en gastvrije organisatie waar verbinding voorop staat.

Heb je nog vragen?
OF WIL JE MEER INFORMATIE?

NEEM CONTACT MET ME OP

Belinda Gelsema

Belinda Gelsema

Adviseur Werving Talent +31 35 6466 280