Kom stage lopen bij BertOp5 (KRO-NCRV NPO Radio 5)! Volg jij het nieuws op de voet? Heb jij altijd geweldige ideeën en wil jij die uitwerken tot interviews en rubrieken die dagelijks gehoord worden door bijna 200.000 mensen? Dan is BertOp5 op zoek naar jou!

Leer radio maken, interviewen, speelse teksten schrijven, items creëren en vooral het creatiefste uit jezelf te halen! Samen met de redactie maak je elke maandag t/m donderdag tussen 16.00 en 18.00 uur twee uur radio voor luisteraars die naar lekkere muziek willen luisteren, maar ook op de hoogte willen blijven van de actualiteit. Meld je nu aan!

Stage
KENMERKEN

wat
GA JE DOEN

Alles wat hoort bij de functie van bureauredacteur van BertOp5. Onderwerpen zoeken, researchen, gasten zoeken en voorspreken, gespreksopzetten maken en verder het voorbereiden van de rubrieken.

Wat
BIEDEN WIJ?

Een leerzame stage waarbij je echt aan het werk bij een kleine redactie om elke dag een radioprogramma te maken. En je hebt ook nog eens leuke collega's!

HERKEN JIJ
JEZELF IN DIT PROFIEL?

Een media- of journalistiekopleiding, minimaal op MBO-niveau.

Werken bij KRO-NCRV

Meer over dit bedrijf

KRO-NCRV gelooft dat de wereld eerlijker, groener en liever kan. Daarom maken we programma’s zoals Keuringsdienst van waarde, BinnensteBuiten en Boer zoekt vrouw. Programma’s die jou anders laten kijken. En ook meteen een handje helpen om anders te doen.

Heb je nog vragen?
OF WIL JE MEER INFORMATIE?

NEEM CONTACT MET ME OP

Belinda Gelsema

Belinda Gelsema

Adviseur Werving Talent +31 35 6466 280