Wil jij werken op de leukste redactie van Nederland? BEAM is het jongerenmerk van de Evangelische Omroep en zoekt nieuwe redactiestagiairs vanaf februari 2022. Heb jij een passie voor schrijven, (christelijke) jongeren en ben je creatief en leergierig? Wil je meedraaien in een jong team dat zich snel ontwikkelt en waar je niet als hulpje wordt behandeld? Dan is deze vacature absoluut voor jou!

Stage
KENMERKEN

wat
GA JE DOEN

Je komt te werken bij BEAM, het jongerenmerk van de EO. Op onze site, in ons magazine en op onze socials besteden we aandacht aan zaken waar (christelijke) jongeren zich mee bezig houden: relaties, seks, school, maatschappij, kerk, geloof, duurzaamheid, buitenland en nog veel meer.

Je maakt onderdeel uit van een klein, gezellig en professioneel team. Als redactie stagiair schrijf je voor ons magazine, onze site (zowel korte nieuwsberichten en columns als langere achtergrondartikelen en interviews), woon je redactievergaderingen bij en draag je actief onderwerpen aan. Je denkt mee en ontwikkelt nieuwe rubrieken, houdt onze social media bij, denkt mee over beeld en vormgeving en nog heel veel meer.

Oftewel: je draait volledig mee op onze redactie. Wij leggen de lat hoog, maar geven ook heel veel vrijheid aan stagiairs die goed zijn!

Wat
BIEDEN WIJ?

  • VRIJHEID: Bij BEAM is er ruimte om te nieuwe dingen te proberen en dus ook ruimte om op je bek te gaan.
  • BEGELEIDING: Onze redactie bestaat uit jonge mensen die goed met je kunnen meedenken en je met liefde begeleiden.
  • MONEY: Er is 250 euro stagevergoeding per maand beschikbaar op basis van 36 uur per week.
  • BREED AANBOD: Magazine, socials, video's, evenementen, site, analytics, agile werken, nieuwe concepten. Wij doen ontzettend veel verschillende dingen waardoor jij kunt ontdekken wat jij zelf het leukste vindt en wat het beste bij jouw talentenpakket past.

HERKEN JIJ
JEZELF IN DIT PROFIEL?

  • Een passie voor schrijven, vindt jongeren te gek en heeft een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal.
  • Hij/zij/hen is creatief, leergierig, sociaal en volgt een opleiding Journalistiek, Nederlands of Communicatie, liefst derde- of vierdejaars. (Volg je een andere studie en wil je toch solliciteren? Verras ons!)
  • Affiniteit met het christelijk geloof is een must
  • Het gaat om een fulltime stage voor vijf dagen in de week vanaf 7 februari 2022. Bij voorkeur voor vijf maanden, maar langer of korter is ook bespreekbaar.

Ben je enthousiast geworden? Stuur dan voor 1 december 2022 (eerder = beter) je sollicitatiebrief en CV 

Werken bij EO

Meer over dit bedrijf

De Evangelische Omroep (EO) is een eigentijds mediabedrijf (met televisie, radio, internet, bladen en evenementen) en heeft jaarlijks tientallen stageplaatsen om bij te dragen aan de ontwikkeling van jonge professionals. De missie van de EO is om het goede nieuws van Jezus Christus door te geven aan de samenleving. De bedrijfscultuur is open en er is veel aandacht voor opleiding, ontwikkeling, flexibiliteit en kwaliteit van medewerkers.

De weergegeven reviews zijn van oud stagiairs.
Nog geen reviews beschikbaar

Heb je nog vragen?
OF WIL JE MEER INFORMATIE?

NEEM CONTACT MET ME OP

Belinda Gelsema

Belinda Gelsema

Adviseur Werving Talent 035 6466 280