Wil jij altijd overal alles vanaf weten en ben je geïnteresseerd in iedereens verhaal? Word dan redactie stagiair bij Awesome Originals!

Wij zoeken namelijk een redactie stagiair die ons team vanaf september komt versterken!

Stage
KENMERKEN

wat
GA JE DOEN

Als redactie stagiair bij Awesome Originals ondersteun je de redactie met het inhoudelijk voorbereiden van draaidagen. Je zal bezig gaan met het researchen van onderwerpen, regelen van sprekers/deelnemers, het doen van voorgesprekken met de betrokkenen en het al dan niet volledig zelf schrijven van redactiesheets en line-ups (scripts) voor de verschillende programma’s die we maken.

Gaan we bijvoorbeeld een home make-over programma maken? Dan neem jij alle aanmeldingen door en selecteer je de leukste mensen en huizen. Maken we een geschiedenisserie? Dan doe jij de grondige research naar bijzondere gebeurtenissen in de geschiedenis en zoek je daar de perfecte spreker bij. Dit alles natuurlijk onder goede begeleiding en met uiteindelijk zoveel zelfstandigheid als mogelijk is. Ook is er altijd ruimte om meer te leren. Zo kun je ook helpen met productionele ondersteuning op draaidagen en het maken en plaatsen van content op onze eigen social media.

We zijn begonnen met een Tik Tok-account waar jij als redactie stagiair je creatieve ideeën op kwijt kunt. Wij bieden je een uitdagende en leerzame (meeloop)stage waarin je je verder kunt ontwikkelen in het redactievak. Je draait mee als volwaardig medewerker in ons creatieve team: dit betekent dus veel leren door te doen! Geen vraag of idee is te gek en je mag altijd alles proberen.

Wat
BIEDEN WIJ?

  • een maandelijkse stagevergoeding van €450,- een plek in een gezellig, jong team
  • een gezellige vrijdagmiddagborrel met discobal én draaitafel
  • een wekelijkse bootcamp op dinsdag (tijdens werktijd)
  • een uitgebreide, gezonde en lekkere lunch bij ons kantoor in Amsterdam-Noord (op loopafstand van de pont)

Wist je dat… de helft van ons team ooit gestart is als stagiair? er op dinsdag al besproken wordt welke (airfryer)snack er geserveerd wordt bij de vrijmibo? we een Grand Prix Content Marketing Award gewonnen hebben voor beste videoserie?!

HERKEN JIJ
JEZELF IN DIT PROFIEL?

  • Vanaf september 2024 voor minimaal 5 maanden fulltime beschikbaar
  • Affiniteit met online media/video/tv-productie
  • Creatief, leergierig en zelfstandig
  • Niet bang om een belletje te plegen
  • Goed in taal en spelling
  • Vol met energie en wil knallen

Werken bij Awesome Originals

Meer over dit bedrijf

Awesome Originals is een video format agency, gespecialiseerd in echte verhalen van echte mensen. We maken uiteenlopende video content voor diverse platformen en merken zoals ANWB, LINDA., KNGF, Bol., Grolsch en L’OR.

Heb je nog vragen?
OF WIL JE MEER INFORMATIE?

NEEM CONTACT MET ME OP

Belinda Gelsema

Belinda Gelsema

Adviseur Werving Talent +31 35 6466 280