Je kent IDTV misschien wel van Wie is de Mol?, De Rijdende Rechter, Vtwonen, Lingo en CupCakeCup. Op dit moment zoeken wij voor het tweede seizoen van het programma ATLAS een ambitieuze redactie stagiair.

Atlas is een wekelijks televisieprogramma op NPO2 en richt zich op de wetenschap achter de actualiteiten. Dit doen wij met talentvolle wetenschappers als studiogasten en interessante reportages uit het werkveld.

Dus ben jij benieuwd wat er achter de schermen gebeurt bij een televisieprogramma, ben je nieuwsgierig aangelegd en volg je het nieuws en/of de wetenschap? Dan hebben wij een heel mooie uitdagende plek voor jou op dit programma!

Stage
KENMERKEN

wat
GA JE DOEN

Als redactie stagiair ondersteun je het redactieteam. Je bent intensief betrokken bij alle fases van het maakproces. Op kantoor ondersteun je de redacteuren en eindredactie bij de verschillende onderwerpen voor de aankomende uitzending. Je mag inhoudelijke input leveren en uiteraard ligt er ook een kans om zelf onderdelen voor te bereiden.


De voorbereiding staat volledig in het teken van de opnamedag. Op de woensdag nemen we het programma (semi)-live op. Uiteraard sta je daar met je neus bovenop en kom je in aanraking met alle disciplines die komen kijken bij het maken van een studioprogramma. Kortom; een mooie kans en veelzijdige stageplek!

Wat
BIEDEN WIJ?

Naast een mooie ervaring, het verbreden van je netwerken en het opdoen van veel kennis bieden wij;  • Een veelzijdige en actieve stage in een informele werksfeer (geen mannen in pakken, gewoon je sneakers aan)

  • Een stage waarin je zelfstandig en in teamverband kunt werken

  • De mogelijkheid om je op verschillende gebieden te ontwikkelen

  • Inzicht in de dynamiek binnen een groot mediabedrijf

  • Eventuele meeloopdagen op bij andere programma's zoals ‘De Rijdende Rechter’ en ‘vtwonen'

HERKEN JIJ
JEZELF IN DIT PROFIEL?

  • Je bent fulltime beschikbaar vanaf begin januari 2022 tot en met eind mei 2022
  • Je bent enthousiast, flexibel en niet bang om telefoontjes te plegen
  • Je bent leergierig, houdt van research en kan dit samenvatten in een overzichtelijk document
  • Je volgt een opleiding (HBO/WO) in de richting van media en/of (wetenschaps)communicatie
  • Je bent een echte teamplayer

Werken bij IDTV

Meer over dit bedrijf

IDTV is een echte verhalenmaker. A storytelling company. Wij weten als geen ander dat we met een boeiend verhaal de doelstellingen van onze klanten kunnen realiseren. Dat we daardoor mensen raken, in beweging krijgen, motiveren en zelfs veranderen. Wij vertellen al meer dan 40 jaar verhalen. Wij kennen de macht van de zappende kijker. En begrijpen hoe je aandacht krijgt en vasthoudt. Hoe je mensen verleidt om de verhalen van onze klanten door te laten vertellen. Want een goed verhaal reist zelfstandig de wereld over. Wij weten hoe je een verhaal maakt. Of het nu gaat om organisaties, merken, producten, diensten, processen of culturen. Wij zorgen ervoor dat verhalen vorm en lading krijgen. Dit doen wij in de vorm van events, programma’s, video en online.

De weergegeven reviews zijn van oud stagiairs.
Nog geen reviews beschikbaar

Heb je nog vragen?
OF WIL JE MEER INFORMATIE?

NEEM CONTACT MET ME OP

Belinda Gelsema

Belinda Gelsema

Adviseur Werving Talent 035 6466 280