Niet: “De nieuwe BMW rijdt dynamisch”, maar: “Zo complex is het quad-turbo motorblok van BMW!” En niet: “De 7-traps DSG schakelt soepel”, maar: “Zo ververs je de DSG-olie”, of “Dit zijn de meest voorkomende praktijkproblemen met de DSG-versnellingsbak”. Autotechniek is mooi, is emotie en verandert voortdurend. Daar schrijft de AMT-redactie graag over.

Wil jij de leukste redactie van Nederland ondersteunen? Dan zijn we op zoek naar jou!

AMT bestaat al meer dan 80 jaar. Oud he? Maar we zijn nog lang niet bejaard... Wij staan stevig met beide benen in de werkplaats van nu én in die van de toekomst. In bijna elk autobedrijf kun je AMT vinden. Via onze social kanalen hebben we dagelijks contact met meer dan 30.000 volgers. Vinden we leuk!

Stage
KENMERKEN

wat
GA JE DOEN


  • Als volwaardig lid van het team ondersteun je de redactie in de breedste zin van het woord. Je maakt online artikelen van persberichten, Facebook-posts naar aanleiding van ingezonden berichten van onze volgers en werkt mee aan de inhoud en vormgeving van AMT printeditie en de content op amt.nl.

  • Je volgt de (redactie)mailbox, selecteert berichten en uitnodigingen en daar onderneem je actie op.

  • Je werkt nauwkeurig, efficiënt en denkt vooruit. Bijvoorbeeld door vragen voor input voor een volgend nummer al vroegtijdig uit te zetten.

  • Jij leert van ons, maar wij ook van jou. Je denkt, met een frisse blik, mee over de inhoud van AMT-print en online, maar ook over AMT's evenementen. Aan welke onderwerpen, nieuwe rubrieken of contentvormen is behoefte in de doelgroep van AMT?

Wat
BIEDEN WIJ?


  • Een leerzame stageperiode als part of the team.

  • Veel afwisseling, geen dag is hetzelfde!

  • Een groot netwerk in de automotivebranche

  • Een fulltime (36 uur) dienstverband.

  • Standplaats Zeist (inclusief gameroom en hip restaurant), maar we werken ook veel vanuit huis.

  • Een zeer fijne stagevergoeding.


Ben jij de teamplayer die wij zoeken? Stuur je sollicitatie, motivatie en CV zsm!

HERKEN JIJ
JEZELF IN DIT PROFIEL?

Je volgt een hbo-opleiding richting Communicatie/journalistiek. Affiniteit met de automotivebranche is mooi meegenomen, maar niet noodzakelijk. Het is belangrijker dat je het leuk vind je te verdiepen in de dagelijkse werkzaamheden van je doelgroep. Zo leer je de taal van de automotive professional en weet je hem te informeren en inspireren met jouw content.

Je kunt zelfstandig werken, signaleert kansen en hebt een no-nonsense instelling. Je bent niet bang voor deadlines, sterker nog: je hart gaat sneller kloppen van die dynamiek. Je bent bereid de handen uit de mouwen te steken, ook zo nu en dan buiten de gebruikelijke kantooruren of op onze events.

Werken bij VMN Media

Meer over dit bedrijf

VMN Media is het leidende business-to-businessmediabedrijf in Nederland. Wij bereiken dagelijks ruim 1,5 miljoen professionals in meer dan 50 bedrijfstakken en niches. We verbinden, inspireren en informeren deze professionals met onze on- en offline content, events en opleidingen. Vakmedianet is gehuisvest in een zeer modern pand in Zeist (10 km van Utrecht centraal), waar samenwerking, interactie en fun centraal staan!

Heb je nog vragen?
OF WIL JE MEER INFORMATIE?

NEEM CONTACT MET ME OP

Belinda Gelsema

Belinda Gelsema

Adviseur Werving Talent +31 35 6466 280