Sluit jij je aan bij het eerste zoekprogramma van Nederland, bij Adres Onbekend op de radio? Wij proberen elke zondag levens te veranderen door mensen bij elkaar te brengen. Selecteer gasten, schrijf precieze teksten, help ons zoeken.

Stage
KENMERKEN

wat
GA JE DOEN

Je gaat veel gasten interviewen, uitvinden of ze goed spreken, vastleggen wat hun zoektocht is. Je schrijft een biografie van de gast, teksten voor de website en voor social media. Het hangt ook van jou af? ben je verslaggever? Wil je leren researchen? Wij bieden je ruimte.

Wat
BIEDEN WIJ?

Een spannende werkweek, altijd toewerkend naar het programma dat elke zondag wordt uitgezonden op NPO Radio 5 en bij de beste regionale omroepen. Je komt terecht in een enthousiaste redactie die van alles tegelijk aanpakt. Op zondag vang je telefonisch de tips op, op andere dagen is er meer vrijheid.

HERKEN JIJ
JEZELF IN DIT PROFIEL?

Je bent empathisch, goed in human interest verhalen. Je bent creatief, geduldig, kan je precies uitdrukken in tekst. Maar vervolgens kun je puntig samenvatten, hoofd- van bijzaken onderscheiden.

Werken bij KRO-NCRV

Meer over dit bedrijf

KRO-NCRV gelooft dat de wereld eerlijker, groener en liever kan. Daarom maken we programma’s zoals Keuringsdienst van waarde, BinnensteBuiten en Boer zoekt vrouw. Programma’s die jou anders laten kijken. En ook meteen een handje helpen om anders te doen.

Heb je nog vragen?
OF WIL JE MEER INFORMATIE?

NEEM CONTACT MET ME OP

Belinda Gelsema

Belinda Gelsema

Adviseur Werving Talent +31 35 6466 280