Zoekt Adres Onbekend jou?

Wel als je van aanpakken houdt en nieuwsgierig bent. Adres Onbekend is het eerste zoekprogramma van Nederland en we maken radio voor de 7 beste regionale omroepen en voor NPO Radio 5. Op zondag tussen 12-14 uur. 

We vertellen verhalen, voelen de spanning en verbinden. Ben jij ook een meester in verhalen vertellen en is een wervende tekst schrijven voor jou een eitje? Durf jij de telefoon op te pakken en een vreemde persoonlijke vragen te stellen? Wil je werken in een klein maar zeer enthousiast team? Meld je dan nu aan voor een stage! 

Meer informatie over wat wij doen? Kijk op onze website adresonbekend.nl.

 

Stage
KENMERKEN

wat
GA JE DOEN

In eerste instantie vertaal je de zoektochten naar onze website en naar Facebook.


Daarnaast voor je intakegesprekken en probeer je zo met ons de zoektochten naar familie, oude liefdes of collega's op te lossen.


Je vergadert mee en geeft je mening over de keuzes over zoektochten.


En we kijken naar jou: wil je researchen, monteren of video's maken? Bij ons is veel mogelijk.

Wat
BIEDEN WIJ?

Afwisselend werk vol spanning. Je kunt je bekwamen in human interest journalistiek. In een programma dat levens verandert.


Verplicht aanwezig op zondag. Ook mogelijk om een stage van 32 uur te lopen.


HERKEN JIJ
JEZELF IN DIT PROFIEL?

Ben je empathisch, durf je vragen te stellen, schrijf je bloemrijk? Dan ben jij vast onze kandidaat. 

Werken bij KRO-NCRV

Meer over dit bedrijf

KRO-NCRV is een mediaorganisatie met een maatschappelijk relevant geluid die midden in de samenleving staat. We maken programma’s voor radio, tv en online waarin mensen zelf hun verhaal vertellen. Programma’s met soms ontroerende, grappige en inspirerende verhalen en soms met kritische verhalen die lef tonen en taboes bespreekbaar maken. Die verhalen, klein of groot, gaan altijd over mensen. Met die verhalen bouwen we bruggen en brengen we mensen bij elkaar. Onze programma’s zijn herkenbaar aan kwaliteit, respect, betrokkenheid, authenticiteit en vernieuwing.

Heb je nog vragen?
OF WIL JE MEER INFORMATIE?

NEEM CONTACT MET ME OP

Belinda Gelsema

Belinda Gelsema

Adviseur Werving Talent +31 35 6466 280