Het NPO Radio 1-programma Dijkstra & Evenblij Ter Plekke wordt gepresenteerd door Erik Dijkstra en Frank Evenblij en wordt elke zondagavond van 20.00 tot 22.00 uur uitgezonden vanaf een andere plek in het land. De ene keer in Eindhoven, de andere keer in Lemmer.

Vanaf die plek maken wij een talkshow met de laatste actualiteit, livemuziek en mooie verhalen uit de sport, geschiedenis en cultuur.

Stage
KENMERKEN

wat
GA JE DOEN

Je werkt actief mee aan de uitzendingen voor Dijkstra & Evenblij Ter Plekke. Dus:


Je bereidt inhoudelijk onderwerpen voor Te Plekke voor. Dit houdt in dat je gasten zoekt, voorgesprekken voert en de opzet schrijft. De ene week bel je met een legendarische sporter, de andere week met een talentvolle filmmaker met een goed verhaal.


Je volgt het nieuws en denkt altijd na over mogelijk goede onderwerpen voor in de uitzending. Oproer in Groningen? Een belangrijk verhaal in Terneuzen? Jij spot ze allemaal.


Je bent bij al onze uitzendingen op locatie en helpt ons die zo soepel en gezellig mogelijk te laten verlopen. Op goede avonden is er soms wel 70 man aan publiek.


Let op: wij werken volgens een hybride vorm, waar we twee dagen per week op de redactie in Hilversum werken, twee dagen vanuit huis en op zondag op locatie.

Wat
BIEDEN WIJ?

Wij bieden jou een stage bij het leukste programma van de leukste omroep van Nederland. Wij werken met een kleine, jonge redactie. Er is een fijne sfeer en zo nu en dan hebben we een gezellige borrel samen.


Eigen initiatief loont en wij durven wel te stellen dat je na je stage het liefst nooit meer weggaat. Bovendien kom je elke week op de meest bijzondere plekken en leer je de mooiste verhalen te maken. Wij streven ernaar dat je ons verlaat als een volwaardig redacteur.

HERKEN JIJ
JEZELF IN DIT PROFIEL?

  • We zijn bij voorkeur op zoek naar een student Journalistiek, maar schroom niet te solliciteren als je iets anders studeert.
  • Je bent flexibel, creatief en proactief.
  • We verwachten eigen initiatief.
  • Je maakt gemakkelijk contact, bent niet bang iets te proberen.

Kortom: een stevige kracht op een dynamische plek.

Werken bij BNNVARA

Meer over dit bedrijf

BNNVARA is een mediaorganisatie met een missie. We leggen de lat hoog, elke dag opnieuw. Als grote publieke omroep hebben we de verantwoordelijkheid om te brengen wat mensen aan het denken zet, op ideeën brengt, begrip kweekt, inspireert, laat discussiëren, laat lachen of ontroert. We maken programma’s met een reden. Om iets aan de kaak te stellen, taboes te doorbreken of een open gesprek te voeren. We zetten ons in voor een open, gelijkwaardige en rechtvaardige samenleving. We jagen discussies aan en gaan door totdat er iets verandert. BNNVARA is er voor een breed en jong publiek. Voor iedereen die open naar de wereld is. Voor nieuwsgierige en sociaal bewogen mensen. Voor mensen die net als wij vooruit willen, en verandering en vernieuwing nastreven. Je bekijkt vraagstukken vanuit verschillende perspectieven en bent ervan overtuigd dat BNNVARA haar publiek het beste bereikt door aansluiting te vinden bij diverse doelgroepen in de maatschappij. Tot slot, BNNVARA hecht waarde aan diversiteit en inclusiviteit. BNNVARA heeft als missie zich in te zetten voor een eerlijke en rechtvaardige samenleving waarbij we uitsluiting tegen willen gaan. BNNVARA wil een organisatie zijn waarin iedereen zich thuis kan voelen. En daar maken we ons hard voor. Daarom willen we mensen met verschillende leeftijden, achtergronden, geboorteplaatsen, levensovertuigingen, (fysieke) uitdagingen, genders en seksuele voorkeuren uitdrukkelijk uitnodigen te solliciteren.

Heb je nog vragen?
OF WIL JE MEER INFORMATIE?

NEEM CONTACT MET ME OP

Belinda Gelsema

Belinda Gelsema

Adviseur Werving Talent +31 35 6466 280