Als redactie stagiair 3Vraagt bij EenVandaag leer je actuele onderwerpen te vertalen in toegankelijke content voor alle platformen: televisie, online, podcast en radio. Nieuwsgierig geworden? Lees dan gauw verder en solliciteer!

Stage
KENMERKEN

wat
GA JE DOEN

Het EenVandaag Opiniepanel bestaat uit ruim 80.000 leden, afkomstig uit alle delen van de bevolking en verspreid over het hele land. Wekelijks geven zij via online onderzoeken hun mening over onderwerpen die spelen in maatschappij en politiek. De uitslagen worden gepubliceerd in de televisie- en radio-uitzendingen van EenVandaag en via de website en social media kanalen. Dit maakt het EenVandaag Opiniepanel een echte graadmeter van de samenleving.

Je loopt stage in het hart van de redactie in een dynamisch team van verslaggevers en redacteuren. Je maakt deel uit van een team dat zich bezighoudt met opinie-onderzoeken en de vertaling van de resultaten daarvan naar alle platforms van EenVandaag: tv, online, podcasts, socials en radio. Je loopt specifiek stage bij 3Vraagt, het jongerenpanel dat bijvoorbeeld onderzoek doet naar festivals, studieschulden en mentale gezondheid. Die content wordt vertaald naar zowel EenVandaag als NPO3.nl en programma’s van NPO3 (o.a. Funx, 3FM en Spuiten&Slikken).

Je werkt samen met de onderzoekers van het Opiniepanel en de redactie en presentatoren van EenVandaag, zoals Charlotte Nijs, Joyce Boverhuis, Hila Noorzai en Rik van de Westelaken.

Wat
BIEDEN WIJ?

  • Een stage voor 36 uur in de week, 4 x 9 uur met 1 dag vrij in de week, per augustus 2024
  • Een stagevergoeding van € 475,00 bruto per maand bij een fulltime stage

HERKEN JIJ
JEZELF IN DIT PROFIEL?

De ideale stagiair…

  • heeft een neus voor nieuws en actualiteiten -is taalvaardig, in woord en beeld -is een teamplayer
  • is leergierig en nieuwsgierig
  • beschikt over veerkracht
  • heeft enige ervaring met Adobe Premiere en Audition
  • heeft geen 9-tot-5 mentaliteit

EenVandaag is de actualiteitenrubriek van AVROTROS. We helpen het nieuws te duiden; op tv, radio en online. We analyseren nieuwsontwikkelingen op een duidelijke manier, die dicht bij de mensen staat. In EenVandaag komen niet alleen deskundigen aan het woord, maar juist ook mensen die direct bij het nieuws betrokken zijn. Onderwerpen uit het hart van de samenleving.

De redactie is een gemotiveerde club mensen die zich inzetten voor de journalistiek. De sfeer is informeel.

Werken bij AVROTROS

Meer over dit bedrijf

AVROTROS. DE OMROEP VOOR ONS. AVROTROS is een omroep die verbindt en verrijkt. AVROTROS is er voor cultuur en rechtvaardigheid. De omroep voor ons. Dat betekent dat we er voor iedereen zijn. ‘Ons’ staat voor het saamhorigheidsgevoel dat Nederland sterker maakt. Om dat elke dag vol trots te kunnen laten zien en horen, vinden we het belangrijk dat elke medewerker bij AVROTROS mag zijn zoals die is. Jouw kwaliteiten en talenten worden hier gezien en verder ontwikkeld. Samen inspireren we elkaar om nieuwe, betere programma's te maken. Voor ons. Heel Nederland.

Heb je nog vragen?
OF WIL JE MEER INFORMATIE?

NEEM CONTACT MET ME OP

Belinda Gelsema

Belinda Gelsema

Adviseur Werving Talent +31 35 6466 280