TOTEM MEDIA produceert high-end documentaires en docu-series, die de wereld over reizen en te zien zijn op platforms als Netflix, Apple TV, Amazon, Videoland en de omroepen. Van het revolutionaire High Cuisine, waar sterrenchefs koken met geestverruimende middelen tot Human Playground, een documentaireserie over sport, cultuur en traditie wereldwijd.

Totem Media streeft ernaar om met uiterste aandacht voor kwaliteit en concept, consistent formats te ontwikkelen die aantrekkelijk zijn voor een internationaal publiek. Het bedrijf is een label van Banijay Benelux – een collectief van creatieve mediamakers en onderdeel van ’s werelds grootste internationale contentcreatie- en distributiegroep Banijay.

Stage
KENMERKEN

wat
GA JE DOEN

Dit is de plek om je te ontwikkelen in de wereld van documentaire. Als redactie stagiair werk je aan de inhoudelijke research van documentaire projecten die we aan het ontwikkelen zijn, of tijdens de draaiperiode. Je onderzoekt hele uiteenlopende onderwerpen en doet diepgaande research.

 • (Inhoudelijke) research doen voor aankomende projecten & shoots
 • Het bijhouden van en opzoek gaan naar archiefmateriaal
 • Het overzichtelijk bundelen van inhoudelijke research en informatie
 • Het inhoudelijk ondersteunen van ons team bij lopende en aankomende projecten & shoots
 • Overzichtelijke samenvattingen schrijven van je vondsten en je research

Wat
BIEDEN WIJ?

 • Een stagiair met een beschikbaarheid van 4 of 5 dagen per week
 • Je kan beginnen in Augustus ’21 met een minimale stageduur van 4 maanden

HERKEN JIJ
JEZELF IN DIT PROFIEL?

 • Je bent gedreven, enthousiast, creatief en ondernemend
 • Je hebt een passie voor het documentaire vak
 • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal in geschrifte en woord en hebt goeie communicatievaardigheden
 • Je bent een aanpakker die niet vies is van een uitdaging
 • Je onderzoekt dingen graag tot op de bodem, je hebt geen belangst en bijt je vast in een onderwerp

Werken bij Totem Media

Meer over dit bedrijf

Totem Media produceert high-end documentaires, non-scripted en scripted formats, die de wereld over reizen en te zien zijn op platforms als Netflix, Apple en Videoland. Van het revolutionaire High Cuisine, waar sterrenchefs koken met geestverruimende middelen en Human Playground, een documentaireserie over sport, cultuur en traditie wereldwijd tot The Eighth Continent, een serie over de nieuwe maanmissies. Totem Media streeft ernaar om met uiterste aandacht voor kwaliteit en concept, consistent formats ontwikkelen die aantrekkelijk zijn voor een internationaal publiek. Totem Media is ontstaan door een joint venture tussen dramaproducent NL Film en branded content producent Fonk Film. Het bedrijf is een label van Banijay Benelux – een collectief van creatieve mediamakers en onderdeel van ’s werelds grootste internationale contentcreatie- en distributiegroep Banijay Group.

De weergegeven reviews zijn van oud stagiairs.
Nog geen reviews beschikbaar

Heb je nog vragen?
OF WIL JE MEER INFORMATIE?

NEEM CONTACT MET ME OP

Jessica Loomans

+31 035 6466281