Verras jij ons met jouw gevoel voor TV? Durf jij op een junk of zwerver af te stappen; of je in no time in een diepgaand gesprek met een tienermoeder of jeugdcrimineel te storten? Wil jij je ontwikkelen tot een professioneel redacteur? Ga de uitdaging aan bij een nieuw TV-programma, wij stomen jou klaar voor het echte werk!

De EO ontwikkelt een televisieprogramma met Bert van Leeuwen dat vanaf maart op de buis verschijnt. We gaan op zoek naar gewone en bijzondere mensen die in moeilijke omstandigheden moeten zien te overleven, en de kracht vinden om door te gaan. En we zoeken naar verhalen van hoop, naar plekken waar mensen elkaar helpen en elkaar tot steun zijn.

Stage
KENMERKEN

wat
GA JE DOEN

Je helpt mee met het samenstellen van verschillende rubrieken. Je bent verantwoordelijk voor een vaste rubriek, die je helpt verzinnen, produceren, filmen en monteren.

Daarnaast doe je research voor TV-items, doe je voorgesprekken met tal van verschillende mensen en werk je deze uit voor de camjo’s en voor Bert van Leeuwen. Je neemt wekelijks deel aan de redactievergaderingen.

Kortom, je werkt allround mee op de redactie!

Wat
BIEDEN WIJ?

Een uitdagende en leerzame stage!

HERKEN JIJ
JEZELF IN DIT PROFIEL?

  • We zijn op zoek naar een derde- of vierdejaarsstudent journalistiek die zelfstandig kan werken en zijn/haar nek durft uit te steken.
  • Je hebt affiniteit met het christelijk geloof.
  • Je schrikt er niet voor terug om je tanden in een verhaal te zetten en de basisbeginselen van goede journalistiek hoeft niemand je uit te leggen.
  • Je weet wat er speelt in de wereld en je bent niet bang om je uitdagende situaties te storten.

Werken bij EO

Meer over dit bedrijf

De Evangelische Omroep (EO) is een eigentijds mediabedrijf (met televisie, radio, internet, bladen en evenementen) en heeft jaarlijks tientallen stageplaatsen om bij te dragen aan de ontwikkeling van jonge professionals. De missie van de EO is om het goede nieuws van Jezus Christus door te geven aan de samenleving. De bedrijfscultuur is open en er is veel aandacht voor opleiding, ontwikkeling, flexibiliteit en kwaliteit van medewerkers.

Heb je nog vragen?
OF WIL JE MEER INFORMATIE?

NEEM CONTACT MET ME OP

Belinda Gelsema

Belinda Gelsema

Adviseur Werving Talent 035 6466 280