Als redactie stagiair ondersteun je de redactie bij het casten en het begeleiden van de kandidaten tijdens de opnamen en is er de mogelijkheid mee te denken over de invulling van de spellen. Heb jij een creatieve geest, ben je enthousiast en assertief meld je dan zsm aan.

Stage
KENMERKEN

wat
GA JE DOEN

Als redactie stagiaire ondersteun je de redactie bij het casten en het begeleiden van de kandidaten tijdens de opnamen en is er de mogelijkheid mee te denken over de invulling van de spellen.

Het is eventueel mogelijk om ook een half jaar stage te komen lopen, indien gewenst is dat bespreekbaar.

Wat
BIEDEN WIJ?

Zoek jij een leuke stage, kun je makkelijk verplaatsen naar Amsterdam Noord en heb je tijd tussen nu en 6 augustus? Reageer dan zsm!

HERKEN JIJ
JEZELF IN DIT PROFIEL?

Heb jij een creatieve geest, ben je enthousiast en assertief meld je dan zsm aan. 

Werken bij Fabiola BV

Meer over dit bedrijf

Fabiola produceert programma’s in alle genres voor alle omroepen en zenders in Nederland. Bekende titels zijn Man bijt hond (SBS6), Topdokters (RTL4), De TV kijker van het jaar (NPO1/AVROTROS), De Alleskunner (SBS6) en Groeten uit 19xx (RTL4). Fabiola is gevestigd in Amsterdam. Fabiola is een samenwerking van de prominente Belgische productiehuizen Woestijnvis en Lecter Media. De twee producenten bundelen hiermee hun creatieve krachten in Nederland. Woestijnvis en Lecter Media zijn bekend van programma’s als De Slimste Mens, De Mol, Hotel Römantiek, Man Bijt Hond en Groeten Uit 19xx.

De weergegeven reviews zijn van oud stagiairs.
Nog geen reviews beschikbaar

Heb je nog vragen?
OF WIL JE MEER INFORMATIE?

NEEM CONTACT MET ME OP

Belinda Gelsema

Belinda Gelsema

Adviseur Werving Talent 035 6466 280