Voor ons lifestyleplatform VRIJ, het zaterdagkatern van De Telegraaf met onderwerpen als culinair, reizen, natuur, wonen en wetenschap, zoeken we een breed georiƫnteerde online redactie stagiair. Verstand van en ervaring met SEO, onlinesystemen en social media zijn een must.

Periode
Startdatum is februari 2023 voor minimaal 12 weken.

Stage
KENMERKEN

wat
GA JE DOEN

Wat ga je doen en leren?

Jouw belangrijkste verantwoordelijkheden zijn:

  • Het bedenken van rubrieken en onderwerpen voor en schrijven van online artikelen, passend bij de secties van telegraaf.nl/lifestyle
  • Meedenken over het laten groeien van het platform
  • Beheren van de social media-accounts van het platform
  • Incidenteel bezoeken van een hotel voor het schrijven van een review

Wat
BIEDEN WIJ?

Naast een goede stagevergoeding biedt deze stage je natuurlijk meer. Je gaat stage lopen in een leuk, enthousiast team. Hierin bieden wij jou de mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen op journalistiek gebied, onder goede begeleiding. Kortom een stage waarbij je echt deel van ons bedrijf bent en jouw bijdrage erg belangrijk is.

Enthousiast?

Ben jij die stagiair naar wie wij op zoek zijn? Laat dan van je horen! Voor vragen over de vacature kun je contact opnemen met de afdeling Recruitment via recruitment@mediahuis.nl of per telefoon/WhatsApp op 0653 547 762. Bij interesse zien we jouw sollicitatie graag tegemoet via de solliciteer button. Het uitvoeren van een opdracht is onderdeel van de selectieprocedure.

HERKEN JIJ
JEZELF IN DIT PROFIEL?

Hoe kom ik binnen?

Jij bent een flexibele allrounder die een MBO- of HBO-journalistieke opleiding volgt, liefst in de online-richting. Je beheerst de Nederlandse taal, hebt ruime digitale kennis en bent in staat journalistieke bijdrages te leveren voor onze site en onze sociale media en om mee te denken en een actieve bijdrage te leveren aan hoe het platform op de juiste manier te laten groeien.

Werken bij Mediahuis Nederland B.V.

Meer over dit bedrijf

VRIJ is het lifestyleplatform van het zaterdagkatern van De Telegraaf met onderwerpen als culinair, reizen, natuur, wonen en wetenschap.


Heb je nog vragen?
OF WIL JE MEER INFORMATIE?

NEEM CONTACT MET ME OP

Belinda Gelsema

Belinda Gelsema

Adviseur Werving Talent +31 35 6466 280