Stepping Stone Producties is een productiehuis en produceert diverse soorten tv-programma’s en (drama)series voor zowel commerciële als publieke omroepen. Wij zijn op zoek naar een enthousiaste stagiair research & redactie

Stage
KENMERKEN

wat
GA JE DOEN

Je gaat je helemaal vastbijten in de onderwerpen die komen kijken bij de research van onze programma’s. Je ondersteunt onze redactie en krijgt veel vrijheid om zelf te onderzoeken en interessante bevindingen aan te dragen. Ook zal je veel bezig zijn met fact checking en bronnen onderzoek.

Kortom, het betreft een veelzijdige redactionele stagefunctie waarin je veel kunt leren. Je bent een HBO of WO student, liefst met een journalistieke achtergrond. Je kunt ontzettend nauwkeurig en secuur werken. Je bent goed in de Nederlandse taal in woord en geschrift en het is een pre als je ook goede kennis hebt van de Engelse taal.

Wat
BIEDEN WIJ?

Bij Stepping Stone Producties heerst een informele, gezellige en dynamische cultuur. We werken met een vast klein team en zijn gevestigd op een centrale plek in Amsterdam. Naast ons vaste kleine team hebben we verschillende teams werken per productie. Er is stagevergoeding beschikbaar.

HERKEN JIJ
JEZELF IN DIT PROFIEL?

HBO of WO student met relevante opleiding in de media, bij voorkeur journalistiek.

Werken bij Stepping Stone Producties

Meer over dit bedrijf

Stepping Stone is een jonge productiemaatschappij in Amsterdam. We hebben een informele, dynamische cultuur en als je ergens alle facetten van het TV vak kunt leren is het wel bij ons. Stepping Stone Producties produceert content voor alle publieke en commerciële omroepen en voor commerciële partijen. Van drama, inhoudelijke documentaireseries, entertainment tot content voor een jonge doelgroep.

Heb je nog vragen?
OF WIL JE MEER INFORMATIE?

NEEM CONTACT MET ME OP

Belinda Gelsema

Belinda Gelsema

Adviseur Werving Talent 035 6466 280