Heb je een passie voor nieuws en radio, een actieve houding en een hands-on mentaliteit? Ben je flexibel, initiatiefrijk en communicatief vaardig? En ook nog leergierig, sociaal en een teamplayer? En weet je je ook in te leven in de doelgroep van MAX? Word dan onze nieuwe productie en redactie stagiair bij de verschillende programma's op NPO Radio 5. Een greep uit onze MAX programma's op NPO Radio 5:

Iedere ochtend van 6 tot 9 uur hoor je Bert Haandrikman met zijn show Goeiedag Haandrikman! Een programma met actuele telefoontjes, het spel Vroeger of Later en lekkere muziek. In deze show, te beluisteren van maandag tot en met vrijdag, bouwt Bert aan de grootste verjaardagskalander van Nederland, en belt hij iedere dag met een jarige luisteraar.

Tussen de middag hoor je bij MAX van maandag tot en met vrijdag de gezellige middagshow Lunch Lekker met Daniel Dekker, met fijne muziek, leuke gasten en artiesten, de Dubbeldekker en de Beleggingstips.

De MAX! is een programma met de beste muziek uit de afgelopen decennia, met de nadruk op de jaren 60, 70 en 80. Presentatoren Manuela Kemp en Henkjan Smits spreken iedere dag actuele muzikale gasten en er zijn optredens van bekende en minder bekende bands.

TinekeShow is iedere zaterdag te beluisteren tussen 12:00 en 14:00 uur. In het programma spreekt presentatrice Tineke de Nooij met luisteraars over het nieuws van de dag, hoor je veel Blijmakers en is er elke week live muziek.

Stage
KENMERKEN

wat
GA JE DOEN

 • Je maakt kennis met alle facetten van het vak van radio redacteur/producer
 • Tijdens een aantal uitzendingen ben je in de studio; hier assisteer je de presentatoren en regisseur
 • Je volgt het nieuws, draagt onderwerpen aan, regelt sprekers en denkt mee over de invulling van een item of gesprek
 • Je levert redactionele (web)content aan over onderwerpen in het programma
 • op de zaterdag kun je mogelijk assisteren bij de productie van TinekeShow en de live muziek tijdens de uitzending; je verricht allerhande hand-en spandiensten
 • je regelt de prijzen die in de verschillende programma's van MAX op NPO Radio 5 worden weggegeven.

De werkzaamheden kunnen wijzigen door beïnvloeding van COVID19

Omroep MAX kan op dit moment geen zekerheid bieden of de stage plekken doorgaan door beïnvloeding van COVID19, maar tot nu toe zijn de stages deels op redactie en in studio en deels thuiswerkend doorgegaan.

Wat
BIEDEN WIJ?

 • Duur: miminaal 5 maanden, 36 uur per week
 • Start: augustus/september 2021; startdatum is in overleg.
 • Graag alleen reageren als je solliciteert voor deze periode!

HERKEN JIJ
JEZELF IN DIT PROFIEL?

Wij zoeken een stagiair die van aanpakken weet, goed onder tijdsdruk kan werken, vrolijk en creatief is en niet bang om in de telefoon te klimmen.

 •  Je bent vasthoudend en geeft niet snel op
 • Je volgt nieuws op de voet, zoekt zaken goed uit en komt met verrassende ideeën en invalshoeken
 • Je denkt mee over onderwerpen voor het programma, monteert audio (ervaring met een audiobewerkingsprogramma als Dalet of Protools is een pré)
 • Je levert hand en spandiensten tijdens de uitzending aan de presentatoren en regisseur van de programma's.

 

 

Werken bij Omroep MAX

Meer over dit bedrijf

Omroep MAX is een publieke omroep die zich richt op mensen van 50 jaar en ouder, gevestigd in Hilversum. Wij maken sinds september 2005 programma’s op radio, televisie en internet. MAX laat de vijftigplussers zien zoals ze zijn: vaak zeer actieve mensen, betrokken bij hun omgeving en volop onderdeel van de moderne samenleving

Heb je nog vragen?
OF WIL JE MEER INFORMATIE?

NEEM CONTACT MET ME OP

Belinda Gelsema

Belinda Gelsema

Adviseur Werving Talent 035 6466 280