Op zoek naar een niet-doorsnee productiehuis?

Vanaf half januari/begin februari 2021 is Idee aan Zee op zoek naar stagiair redactie en productie. Hou je van uitzoeken en dingen regelen? Vind je het leuk om te duiken in een geheel onbekend onderwerp? Heeft video maken je interesse? Dan ben je bij ons enorm op je plek. Waarom? Omdat je in een klein team nauw wordt betrokken bij het tot stand komen van een productie van A tot Z. Zo zul je informatie op kunnen halen bij een klant, redactie werk doen over een onderwerp, met ons brainwaven en pre-productie doen voor draaidagen en op draaidagen zelf.

Kortom een afwisselende stage.

Stage
KENMERKEN

wat
GA JE DOEN

Als stagiair bij Idee aan Zee kunnen we allerlei dingen bij jou neerleggen. Je bent dus flexibel en houdt van aanpakken.


De ene keer haal je informatie op bij een klant, de andere keer duik je in een onderwerp waar we een item over gaan maken. De nadruk van deze stage ligt op het uitzoeken van specifieke onderwerpen, of zoals het heet: redactie doen. Maar het kan ook zijn dat er opeens dingen geregeld moeten worden, dan pak je de telefoon en gaat aan de slag. Tijdens je stage hier nemen we je mee in de dynamiek van het maak-proces. Zo krijg je je eigen verantwoordelijkheid en staan we open voor jouw ideeën.

Wat
BIEDEN WIJ?

Een interessante en uitdagende stage bij een leuk productiekantoor in een gezellige wijk van Den Haag, waar je je hopelijk snel thuis zult voelen. De onderwerpen, die jij gaat uitzoeken kunnen heel uiteenlopend zijn: van milieu tot kunst en van kinderarbeid tot ouderenzorg.

Je zult bij ons echt iets leren, als je jezelf nieuwsgierig opstelt. Je krijgt ruimte om zelfstandig te werken en jezelf te ontwikkelen. Natuurlijk zijn we er voor je om je bij te staan en je mee te nemen in het maken van een productie. En als de stage klaar is, dan hoor je nog steeds bij ons. Voel je welkom.

Heb je nog vragen, dan kan je contact opnemen met Jan- Willem op 06-51662460.

HERKEN JIJ
JEZELF IN DIT PROFIEL?

  • Je volgt een HBO opleiding.
  • Je weet wanneer je een vraag moet stellen, maar je kunt ook zelfstandig werken. 
  • Je beschikt over een analytisch vermogen en je vindt het leuk om je in een onbekend onderwerp te duiken.
  • Je kunt jezelf flexibel opstellen en je bent niet bang om de telefoon te pakken en dingen regelen.
  • Je doet tenminste stage voor 3 mnd (langer is fijn).
  • Je kunt werken met Apple. Als je een rijbewijs hebt, is dat een groot voordeel.
  • Je bent net als wij, ook een beetje eigengereid.

Wie is Idee aan Zee mediaproducties

Idee aan Zee is een klein productie bedrijf. En daarin ligt de kracht voor jou stageplek: je zult werken binnen een klein team. We zitten in Den Haag en bestaan sinds 2005. We maken video’s en animaties en sinds kort richten we ons ook op podcasts. Opdrachtgevers zijn o.a. het Ministerie van VWS, het C.O.A., Carglass, Waterschap, gemeente Den Haag, Oefenen.nl, RVO, Paviljoen Welgelegen, e.v.a. Wat we maken gaat altijd eerst om de inhoudt, dat is het uitgangspunt. We leren je scherp kijken naar opdrachten en onze creatieve uitingen. We zijn een beetje eigengereid, maar dat went vast. We werken met freelancers, die we zien als familie. Want we zijn een team, geen eenlingen. Daarom is het eindproduct van ons allemaal. We zijn altijd op zoek naar nieuwe dingen, leuke mensen en we ontwikkelen ons graag. Als jij ook leergierig bent, krijg je alle ruimte om vragen te stellen. We houden van hard werken en gezelligheid. Daarom staan er op kantoor altijd verse bloemen en lunchen we samen. En wil je even bijkomen, dan vind je het strand op 5 minuten fietsen.

Heb je nog vragen?
OF WIL JE MEER INFORMATIE?

NEEM CONTACT MET ME OP

Belinda Gelsema | Mediastages

Belinda Gelsema | Mediastages

Adviseur Werving Talent 035 6466 280