Met name voor onze YouTube-kanalen PaardenpraatTV en DierenpraatTV zijn wij op zoek naar een enthousiaste, flexibele en creatieve redactie-/ productie stagiair. Tijdens je stage zal je voornamelijk bezig zijn met deze projecten met aanvullend verschillende televisieprogramma's die op dat moment lopen.

Stage
KENMERKEN

wat
GA JE DOEN

Je beheert de social media van de YouTube-kanalen en denkt mee voor nieuwe campagnes en evenementen. Wanneer de ideeën doorgang vinden voer je deze ook uit. Daarnaast hou je je bezig met de dagelijkse coördinatie van de video's die meermaals per week gepubliceerd worden. Je taken variëren van de voorbereiding van het draaien, de draaidag zelf tot de publicatie en promotie van de video's.

Wat
BIEDEN WIJ?

We bieden een stage met een klein, gezellig team. Je hebt veel vrijheid en kan veel creativiteit kwijt in je werkzaamheden waardoor het takenpakket breed en gevarieerd is. De afwisseling van televisie met online media zorgt voor een stage waarin je alle facetten van het vak leert kennen.

HERKEN JIJ
JEZELF IN DIT PROFIEL?

Wij zoeken iemand die initiatief toont en leergierig en enthousiast is. Social media is je tweede natuur en bent een harde werker. In principe werkt het team van maandag tot vrijdag, maar werken in het weekend is binnen ons team ook niet vreemd. Liefde voor dieren en specifiek paarden is een pro.

Werken bij Tin Can

Meer over dit bedrijf

Wij zijn Tin Can. Wij maken content. Inhoud. Wij geloven dat die inhoud onderdeel is van het gesprek dat onze klanten met hun doelgroep zou moeten voeren. Over langere termijn. Met aandacht voor het ontwikkelen van een diepe, waardevolle band. www.tincan.nl

Heb je nog vragen?
OF WIL JE MEER INFORMATIE?

NEEM CONTACT MET ME OP

Belinda Gelsema

Belinda Gelsema

Adviseur Werving Talent +31 35 6466 280