LINDA.meiden magazine zoekt een stagiair. Van het beste beeld zoeken bij een tekst tot hands-on knallen op set; deze stage heeft het allemaal.

Het gaat om een stage van vijf dagen per week, voor minimaal 5 maanden vanaf eind juni 2024.

Stage
KENMERKEN

wat
GA JE DOEN

Taken zijn onder andere:

  • Ondersteunen producer en chef beeld voorafgaand en tijdens shoots. Zoals props zoeken, last-minute pakketjes brengen en talenten begeleiden op set.
  • Redactioneel administratief werk. Zoals deadlines in de gaten houden, credits verzamelen en quitclaims bijhouden.
  • Zoeken van beeld en deze invoeren in beeldsysteem.

Wat
BIEDEN WIJ?

Onze redactie zit bij Talpa in Hilversum. Je wordt onderdeel van een klein team, vol inspiratie en energie. Je zal afwisselend werken vanuit de redactie, thuis en verschillende fotografie locaties. Ben jij de stagiair die we zoeken? Je wordt onderdeel van de LINDA.meiden redactie, dat betekent veel verantwoordelijkheden en deadlines, maar ook een kijkje in de keuken van dit mooie merk. We horen graag van je!

HERKEN JIJ
JEZELF IN DIT PROFIEL?

  • Ingeschreven bij een MBO-, HBO- of WO-opleiding
  • Liefde voor magazines, media en beeld
  • In staat om zelfstandig te werken, maar ook sterk in teamverband
  • Communicatief sterk, belt of mailt direct wanneer nodig
  • Punctueel en precies
  • Geen 9 tot 5 mentaliteit, jij houdt van aanpakken en bent flexibel
  • In het bezit van een rijbewijs (dit is een must!)

Werken bij Mood for Magazines bv / LINDA.

Meer over dit bedrijf

Mood for Magazines is het toonaangevende mediabedrijf achter het merk LINDA. Inmiddels is het merk LINDA. uitgegroeid van magazine tot een vooruitstrevend crossmediaal merk met verschillende onderdelen. LINDA.nl bereikt ruim vijf miljoen bezoekers per maand en is een groot digitaal platform met een dagelijkse dosis nieuws, lifestyle persoonlijke verhalen. Daarnaast bereikt LINDA. miljoenen vrouwen via de diverse social-mediakanalen. De social kanalen van LINDA. zijn gezamenlijk goed voor een totaal van 1.419.136 volgers/likes (MMA, Q2 2023). LINDA. is ook verantwoordelijk voor alle online- en social activiteiten van Vogue in Nederland. En dan zijn er de printtitels LINDA.magazine, LINDA.meiden en LINDA.loves. Mood for Magazines is onderdeel van Talpa Network (o.a. SBS, Net5 en Radio538). Samen hebben ze de ambitie het sterkste en leukste vrouwennetwerk van Nederland te worden.

Heb je nog vragen?
OF WIL JE MEER INFORMATIE?

NEEM CONTACT MET ME OP

Belinda Gelsema

Belinda Gelsema

Adviseur Werving Talent +31 35 6466 280