Ben jij op zoek naar een stage vanaf januari 2024 waar je veel kunt leren en waarbij je dagelijks bezig bent met onderwerpen over persoonlijke ontwikkeling? Klinkt een stageplek waarbij je interviews mag uitwerken, meedenkt in creatieve brainstorms, social media content bedenkt en creëert en gezellige plankdagen met het team jouw als muziek in de oren? Dan zijn wij misschien wel een match!

Stage
KENMERKEN

wat
GA JE DOEN

  • Je neemt interviews af
  • Je bedenkt en creëert social media content
  • Je denkt en helpt mee om het magazine nog groter te laten worden
  • Je bent voor 5 á 6 maanden (dit kan in overleg), 32-40 uur per week beschikbaar
  • Je schrijft online artikelen
  • Je denkt mee in creatieve brainstorms
  • Je hebt een affiniteit met persoonlijke ontwikkeling

HERKEN JIJ
JEZELF IN DIT PROFIEL?

Ben jij bezig met persoonlijke groei, pen je artikelen waarbij je handen (letterlijk en figuurlijk) onder het inkt zitten en was je van plan een toffe stage te manifesteren? Dan zijn wij naar jou op zoek!

Werken bij Manifestatie Magazine

Meer over dit bedrijf

Manifestatie Magazine is hét magazine over manifesteren, persoonlijke ontwikkeling, positiviteit en bewustwording wie jij daadwerkelijk bent en wat je diep van binnen wilt, op een hippe, niet te serieuze en nuchtere manier. Manifestatie Magazine brengt je persoonlijke verhalen en ervaringen van zowel bekende als niet-bekende Nederlanders. Per editie staat een bepaald thema rondom manifesteren centraal zoals Geld, Liefde, Werk, Gezondheid etc. Het magazine biedt je handvatten in de weg van persoonlijke ontwikkeling. Verbinding en liefde voor elkaar staan centraal. Er is ruimte voor kwetsbaarheid en moeilijkheden. Precies zoals het echt is.

Onze voorgaande covermodellen:

Leontine Ruiters (december editie), Jessie Jazz Vuijk, Sanny Verhoeven en Jorg Ruis, Vivian Reijs, Kelly Weekers, Marije Knevel, Marjolein Berendsen, Remy Bonjasky, Xander en Sophie de Buisonje, Fajah Lourens, Jetteke van Lexmond, Rachel Siwaletti (Huismuts) en Lou Niestadt.

Naast het fysieke magazine organiseren we ook twee keer per jaar events. In maart 2023 hadden we een Women Unite Event en afgelopen oktober het Energy Event in Amsterdam die door 250+ vrouwen en mannen werden bezocht!

Heb je nog vragen?
OF WIL JE MEER INFORMATIE?

NEEM CONTACT MET ME OP

Belinda Gelsema

Belinda Gelsema

Adviseur Werving Talent +31 35 6466 280