Heb je een passie voor nieuws en radio, een actieve houding en een hands-on mentaliteit? Ben je flexibel, initiatiefrijk en communicatief vaardig? En ook nog leergierig, sociaal en een teamplayer? En weet je je ook in te leven in de doelgroep van MAX? Word dan onze nieuwe productie en redactie stagiair bij het verschillende programma's op NPO Radio 5.

Op NPO Radio 5 hoor je iedere ochtend van 7 tot 10 uur Jeroen van Inkel met zijn show Je Dag Is Goed, een programma met aandacht voor het laatste (opvallende) nieuws, humor, en veel muziek en jingles in de typische van Inkel-stijl.

Tussen de middag hoor je bij MAX van maandag tot en met donderdag de vrolijke middagshow Haandrikman!, gepresenteerd door Bert Haandrikman. Een programma met actuele telefoontjes, lekkere muziek en vaste onderdelen als De schijf van Vijf, iedere dag samengesteld door de luisteraars. In deze show, te beluisteren van maandag tot en met donderdag, bouwt Bert aan de grootste verjaardagskalander van Nederland, en belt hij iedere dag met een jarige luisteraar.

De MAX! is een programma met de beste muziek uit de afgelopen decennia, met de nadruk op de jaren 60, 70 en 80. Presentatoren Manuela Kemp en Henkjan Smits spreken iedere dag actuele muzikale gasten en er zijn optredens van bekende en minder bekende bands.

TinekeShow is iedere vrijdag en zaterdag te beluisteren tussen 12:00 en 14:00 uur. In het programma spreekt presentatrice Tineke de Nooij met luisteraars over het nieuws van de dag, op vrijdag is er live muziek en elke zaterdag is er een bekende gast in de studio.

Stage
KENMERKEN

wat
GA JE DOEN

 • Je maakt kennis met alle facetten van het vak van radio redacteur/producer
 • Tijdens een aantal uitzendingen ben je in de studio; hier assisteer je de presentatoren en regisseur
 • Je volgt het nieuws, draagt onderwerpen aan, regelt sprekers en denkt mee over de invulling van een item of gesprek
 • Je levert redactionele (web)content aan over onderwerpen in het programma
 • op de vrijdagen assisteer je bij de live muziek tijdens TinekeShow; je verricht allerhande hand-en spandiensten
 • je regelt de prijzen die in de verschillende programma's van MAX op NPO radio 5 worden weggegeven.

De werkzaamheden kunnen wijzigen door beïnvloeding van COVID19

Omroep MAX kan op dit moment geen zekerheid bieden of de stage plekken doorgaan door beïnvloeding van COVID19.

Wat
BIEDEN WIJ?

 • Duur: miminaal 5 maanden, 36 uur per week
 • Start: 1 februari 2021; eerder beginnen is mogelijk

HERKEN JIJ
JEZELF IN DIT PROFIEL?

Wij zoeken een stagiair die van aanpakken weet, goed onder tijdsdruk kan werken, creatief is en niet bang om in de telefoon te klimmen.

 •  Je bent vasthoudend en geeft niet snel op
 • Je volgt nieuws op de voet, zoekt zaken goed uit en komt met verrassende ideeën en invalshoeken
 • Je denkt mee over onderwerpen voor het programma, monteert audio (ervaring met een audiobewerkingsprogramma als Dalet of Protools is een pré)
 • Je levert hand en spandiensten tijdens de uitzending aan de presentatoren en regisseur van de programma's

 

 

Wie is Omroep MAX

Omroep MAX is een publieke omroep die zich richt op mensen van 50 jaar en ouder, gevestigd in Hilversum. Wij maken sinds september 2005 programma’s op radio, televisie en internet. MAX laat de vijftigplussers zien zoals ze zijn: vaak zeer actieve mensen, betrokken bij hun omgeving en volop onderdeel van de moderne samenleving

Heb je nog vragen?
OF WIL JE MEER INFORMATIE?

NEEM CONTACT MET ME OP

Belinda Gelsema | Mediastages

Belinda Gelsema | Mediastages

Adviseur Werving Talent 035 6466 280