Houd je van muziek, het geouwehoer van dj’s op de radio en ben je continu door je tijdlijn aan het scrollen? Dan is die combinatie perfect voor een stageplek bij Omroep PowNed.

Wij zoeken iemand die zich in kan zetten voor alle belangrijke radioshows van PowNed op het creatieve vlak voor online én die zich ook meteen stort op de uitvoering van de online content. Denk hierbij aan meedenken over online content bij de show van Barend & Benner, schakelen (en heel veel lachen) bij Eddy Keur en verweven worden in het team van Olivier en Jamie.

Je gaat de NPO 3FM radiostudio op je duimpje leren kennen en je ook inzetten voor andere zenders zoals NPO Radio 1 en 2.

Lekker gevarieerd

Stage
KENMERKEN

wat
GA JE DOEN

Jij wordt de online stagiair van de afdeling Radio! En gaat samen met de Online redacteur en de makers van de show de online uitingen van de shows creëren en uitvoeren. Instagram, TikTok, Facebook, Twitter.. alles komt voorbij en heeft z'n eigen doelgroep en content nodig. Denk hierbij aan het bedenken van leuke inhakers op het nieuws of iets wat helemaal bij een dj past, showcontent op een interactieve, leuke manier online plaatsen en het schakelen tijdens de radioshow zelf.


Je kunt creatief alles inbrengen want je werkt in een klein team.

Wat
BIEDEN WIJ?

Jij krijgt een gevarieerde stageplek waar veel creatieve vrijheid in zit. Je wordt onderdeel van een team en wordt gezien als een volwaardige collega. Uiteraard zul je veel leren en begeleid worden maar geen enkele creatieve inbreng is te gek.

HERKEN JIJ
JEZELF IN DIT PROFIEL?

  • Je volgt een opleiding waarbij video, online productie en/of journalistiek centraal staat.
  • Je bent creatief, proactief en gedreven, bedenkt graag leuke online items.
  • Je hebt enige ervaring met programma’s als Adobe Premiere en Photoshop en hebt affiniteit met montage van video’s.
  • Je kunt je makkelijk aanpassen aan de tone of voice van de dj's van een van de shows en kunt dit online uitserveren.
  • Je hebt een lichte doch gezonde verslaving voor social media en weet met welke unieke content je likes kan krijgen.
  • Je bent helemaal op de hoogte van de nieuwste trends en speelt TikTok dagelijks uit.
  • Je vindt het leuk nieuwe mensen te leren kennen en met verschillende mensen te werken.
  • Woont in de buurt van Hilversum of vindt het niet erg op kamers te gaan tijdens de stageperiode. Dit ivm wisselende werktijden. Focus zal op de avond liggen.

Werken bij PowNed

Meer over dit bedrijf

Van kleine rebellenclub is PowNed uitgegroeid tot een volwaardige omroep met dito programmering. Onze programma’s kenmerken zich door vragen die anderen niet durven stellen en echte, ruwe verhalen van echte mensen. Ook laten we werelden zien waar veel mensen normaal nauwelijks mee in aanraking komen. ‘Goed Fout’, ‘Socials, Seks & Centen’, ‘You’ll Never Walk Alone’ en de award-winnende docuserie ‘Verdoofd’ zijn hier mooie voorbeelden van. Op Radio vlak heeft PowNed de afgelopen tijd ook niet stilgestaan en is zelfs één van de grootste omroepen die shows mogen maken op NPO 3FM. 'Barend & Benner', 'Keur in de middag' en de 'Avondvrijdagshow'. Op NPO Radio 1 en NPO Radio 2 is PowNed ook vertegenwoordigd met shows als '5 dagen' en 'RickvanV'. Tot slot is het PowNed-geluid ook steeds vaker te horen in de vorm van podcasts zoals de opiniërende podcast ‘Op z’n Kop!’.

Heb je nog vragen?
OF WIL JE MEER INFORMATIE?

NEEM CONTACT MET ME OP

Belinda Gelsema

Belinda Gelsema

Adviseur Werving Talent +31 35 6466 280