Doe jij een media-opleiding en wil je ervaring opdoen als online redacteur bij de publieke omroep? Dan is deze stage wellicht iets voor jou! Wij zoeken namelijk iemand die ons kan helpen met de social media kanalen van de NPO én het vernieuwde NPO.nl, dé gids van de gehele publieke omroep. In principe vanaf september, maar als je staat te trappelen, is eerder ook een optie.

Stage
KENMERKEN

wat
GA JE DOEN

Tijdens deze stage ga je aan de slag als social media redacteur voor het Instagram-, Facebook- en YouTube-kanaal van NPO.nl. Daarnaast ga je content cureren voor het nieuwe NPO.nl, dat nu live staat als betaversie op welkom.npo.nl. Uiteraard mag je daar ook je ongezouten mening over geven en helpen deze portal door te ontwikkelen. Neem vooral een kijkje.

Wat
BIEDEN WIJ?

 • Een leerzame stage waarbij je veel vrijheid en verantwoordelijkheid krijgt en zowel vanuit huis als bij de NPO in Hilversum te werken.
  • Je gaat aan de slag in een klein jong team van de de NPO.
  • Je krijgt een goed kijkje in het reilen en zeilen bij de NPO én de publieke omroepen.
  • Je professionele netwerk wordt uitgebreid met potentiele collega's van elke omroep, want daar werken we nauw mee samen.

  HERKEN JIJ
  JEZELF IN DIT PROFIEL?

  Je vindt het leuk om na te denken over de vraag hoe we onze (nieuwe) volgers nóg beter kunnen betrekken bij de merken van de NPO, je draait je hand niet om voor het maken van nieuwe posts en duikt zo nu en dan ook graag de cijfertjes in. Daar trek je conclusies uit en die presenteer je aan de omroepen. Je weet je weg goed te vinden in het aanbod van de publieke omroep én vindt het leuk om te grasduinen. Als er een Collectie gemaakt moet worden voor het vernieuwde NPO.nl, heb jij die in een paar uur in elkaar gezet.

  Werken bij NPO (Nederlandse Publieke Omroep)

  Meer over dit bedrijf

  NPO is open voor iedereen. Dat willen we voor en achter de schermen weerspiegelen in onze organisatie. In gender, leeftijd, opleiding, geografische spreiding, culturele achtergrond of handicap. NPO streeft naar een divers personeelsbestand en een inclusieve cultuur. Want wij geloven in een publieke omroep, die de kracht van diversiteit gebruikt om tot nog betere resultaten te komen. Onze vacatures staan daarom open voor iedereen.

  Heb je nog vragen?
  OF WIL JE MEER INFORMATIE?

  NEEM CONTACT MET ME OP

  Ilse Rood

  Ilse Rood

  Adviseur Werving Talent +31 35 6466 281