Vrije Geluiden, het alternatieve muziekmerk van de VPRO. Ben jij een liefhebber van avontuurlijke muzieksoorten én dol op sociale media? Dan zoeken we jou!

Stage
KENMERKEN

wat
GA JE DOEN

Voor deze stage zoeken we iemand die onze redactie online wil ondersteunen. Je gaat je bezighouden met het maken en plaatsen van content op onze website en sociale kanalen. Ook vinden we het leuk als je met ons meedenkt over hoe we Vrije Geluiden online aanbieden. Af en toe een fijne muzikale tip of misschien wil je wel een artikel schrijven over je favoriete componist of muzikant?

Wat
BIEDEN WIJ?

Een deeltijdstage, dagen in overleg. Idealiter 16 uur per week, minimaal 3 maanden.

HERKEN JIJ
JEZELF IN DIT PROFIEL?

We vinden het belangrijk dat je taalvaardig en pro-actief bent en kennis van muziek hebt. Je hoeft niet alles te weten en kunnen, je doet tenslotte een stage om te leren!

Werken bij VPRO

Meer over dit bedrijf

Je kent ons van programma’s als De Avondshow met Arjen Lubach, Tegenlicht, Dorst, Sekszusjes TV, Plakshot en 3voor12. We produceren een hele hoop, van serieus tot satire. En we zoeken altijd stagiairs. Om bijvoorbeeld mee te produceren aan onze reisseries, om deel uit te maken van onze (web)redacties of om bekendheid voor onze programma’s te genereren bij Publiek & Marketing. Voor nieuwsgierige, creatieve en talentvolle schrijvers, video- en radiomakers, vormgevers, producers of marketeers is er bij ons altijd plek. Als VPRO zien wij de kracht van diversiteit en doen we ons uiterste best daarnaar te streven. We willen graag een inclusieve organisatie zijn en vinden het belangrijk dat jij je thuis voelt en je verder kan ontwikkelen.

Heb je nog vragen?
OF WIL JE MEER INFORMATIE?

NEEM CONTACT MET ME OP

Belinda Gelsema

Belinda Gelsema

Adviseur Werving Talent +31 35 6466 280