Zoek jij een journalistieke stage die zó leuk en zó leerzaam is dat je als een door de wol geverfde redacteur ons pand verlaat? Grijp je kans. We zoeken stagiairs voor het voorjaar (half/eind januari t/m juni 2024).

Stage
KENMERKEN

wat
GA JE DOEN

Kun je schrijven, begrijp je WordPress, Photoshop en social media? Ben je stressbestendig, creatief en noem je jezelf een aanpakker? Dan zou dit een match kunnen zijn. Wij verwachten dat je een journalistieke studie volgt, HBO-denkniveau hebt en zelfstandig kunt werken.

Wat
BIEDEN WIJ?

Je krijgt veel verantwoordelijkheden, dus je leert veel bij ons. Er hangt een gezellige, productieve sfeer op de redactie en gedurende je stage heb je een mentor bij wie jij je ei kwijt kunt. De vergoeding is marktconform.

Mood for Magazines is het toonaangevende mediabedrijf achter het merk LINDA. Inmiddels is het merk LINDA. uitgegroeid van magazine tot een vooruitstrevend crossmediaal merk met verschillende onderdelen. LINDA.nl bereikt ruim zes miljoen bezoekers per maand via LINDA.nl en de app. Daarnaast bereikt LINDA.nl miljoenen vrouwen via de diverse social-mediakanalen. Het magazine bestaat uit themanummers, de special LINDA.loves en zes keer per jaar LINDA.meiden voor jonge vrouwen tussen 18-25 jaar. LINDA. magazine is met een gemiddelde verkochte oplage van 235 duizend exemplaren per maand de grootste vrouwenglossy van Nederland en bereikt maandelijks 1,2 miljoen mensen.

Mood for Magazines is onderdeel van Talpa Network (o.a. SBS, Net5 en Radio538). Samen hebben we de ambitie het sterkste en leukste vrouwennetwerk van Nederland te worden. Bij LINDA. hanteren we een divers beleid waarin we streven naar een inclusieve en gelijkwaardige werkomgeving voor al onze medewerkers, ongeacht hun achtergrond, geslacht, etniciteit, leeftijd of andere persoonlijke kenmerken.

Ben jij een nieuwsjunk, wil je bij de leukste site voor vrouwen en meiden in de leer en vooral: wil je keihard meewerken aan ons succes? We horen graag van je! Solliciteer via de knop hieronder.

HERKEN JIJ
JEZELF IN DIT PROFIEL?

De online stagiair van LINDA./LINDA.meiden kan zich verplaatsen in onze doelgroep, de leukste vrouwen van Nederland (LINDA. 30-50 jaar, LINDA.meiden 18-28 jaar). Online en in jouw omgeving spot je de originele verhalen. Je schrijft graag (en hebt er ervaring mee) en bent verbaal sterk. Je bent altijd op de hoogte van het laatste nieuws, kunt mooie en relevante verhalen doorvertalen in sterke teksten en houdt van lifestyle.je weet aan alles wat je maakt een eigen draai te geven in de kenmerkende LINDA. tone of voice.

  • je maakt snel ANP-berichten en zoek je er (LINDA.-)beeld bij;
  • je maakt zelfstandig nieuwsbrieven;
  • je pitcht ideeën voor de site – óók lifestyle en human interest;
  • en je neemt uiteindelijk je eigen interviews af, die je vertaalt naar échte LINDA. of LINDA.meiden artikelen.

‘LINDA.nl is voor mij een plek waar ik heel veel heb geleerd. Ik mocht mijzelf constant uitdagen, bijzondere mensen spreken en de mooiste verhalen uitwerken. Daarnaast werk je samen met een superleuk team.’- Julot (ex-stagiair)

‘Na vijf maanden stage heb ik al veel geleerd op de online redactie. Het leukste vind ik de enorme vrijheid. Bedenk een goed idee en je mag het maken. Van artikelen over huizenflippers tot gigolo’s: ik heb veel uiteenlopende artikelen geschreven en bijzondere interviews gedaan.’ – Bente (ex-stagiair)

Werken bij Mood for Magazines

Meer over dit bedrijf

Mood for Magazines is het toonaangevende mediabedrijf achter het merk LINDA. Inmiddels is het merk LINDA. uitgegroeid van magazine tot een vooruitstrevend crossmediaal merk met verschillende onderdelen. LINDA.nl bereikt ruim zes miljoen bezoekers per maand via LINDA.nl en de app. Daarnaast bereikt LINDA.nl miljoenen vrouwen via de diverse social-mediakanalen. Het magazine bestaat uit themanummers, de special LINDA.loves en zes keer per jaar LINDA.meiden voor jonge vrouwen tussen 18-25 jaar. LINDA.magazine is met een gemiddelde verkochte oplage van 235 duizend exemplaren per maand de grootste vrouwenglossy van Nederland en bereikt maandelijks 1,2 miljoen mensen. Mood for Magazines is onderdeel van Talpa Network (o.a. SBS, Net5 en Radio538). Samen hebben we de ambitie het sterkste en leukste vrouwennetwerk van Nederland te worden.

Heb je nog vragen?
OF WIL JE MEER INFORMATIE?

NEEM CONTACT MET ME OP

Belinda Gelsema

Belinda Gelsema

Adviseur Werving Talent +31 35 6466 280