Ben jij die sprankelende persoon die altijd op de hoogte is van de nieuwste trends op het gebied van online en social media? Heb je een arsenaal aan frisse ideeën en een diepe liefde voor muziek? Dan is dit jouw kans om deel uit te maken van hét online redactieteam van de NTR!

Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde stagiair voor onze Content Hub, waar je volop kunt meewerken aan de online strategie voor diverse NTR-programma's, zoals voor de 3FM-programma's Vera on Track, The Beat en de podcast De Lesbische Liga. Daarnaast kun je je tanden zetten in andere projecten voor online, tv en radio.

Stage
KENMERKEN

wat
GA JE DOEN

Tijdens jouw stage maak je deel uit van onze Content Hub, de centrale online-redactie bij NTR. We bieden jou een uitdagende stage waarin je volop kunt leren en jezelf kunt ontwikkelen op verschillende vlakken. Jouw creatieve inbreng en zelfstandigheid vinden we heel belangrijk. Samen bedenken en creëren we content voor websites, TikTok, Insta en YouTube.

Als Online redactie stagiair:

 • Neem je deel aan inspirerende redactievergaderingen.
 • Werk je samen met onze redacteuren en producers aan invulling voor YouTube, TikTok en Insta, en creëer/bewerk je hier boeiende content voor.
 • Blijf je via online kanalen in contact met onze community's.
 • Werk je veel met Photoshop en Premiere om de vette en pakkende content te maken, die als het even kan een beetje viral gaat. Lever je een bijdrage aan Vera on Track, The Beat en De Lesbische Liga, maar ook aan veel andere (crossmediale) projecten bij de NTR

Wat
BIEDEN WIJ?

Een onvergetelijke stage van vier tot zes maanden waar je kunt werken op een fijne en informele werkplek.

De Content Hub is jouw thuisbasis, maar je zult ook veel samenwerken met andere redacties, waardoor je op veel verschillende plekken binnen NTR terechtkomt en je je netwerk kunt vergroten. Jouw werkplek is op loopafstand van het bruisende Mediapark in Hilversum, maar je kunt ook vanuit huis deelnemen aan Teams-vergaderingen: we werken hybride. En uiteraard zullen wij jou tijdens jouw stage voorzien van uitstekende begeleiding om jouw stagedoelen te behalen.

Enthousiast geworden? Reageer snel! Stuur zo snel mogelijk jouw knallende motivatie en cv. Wij zullen alle brieven doornemen en de geselecteerde kandidaten nodigen we uit voor een gesprek op dinsdagmiddag 28 november.

HERKEN JIJ
JEZELF IN DIT PROFIEL?

 • Boordevol bruisende ideeën zit en enthousiast meewerkt aan nieuwe projecten.
 • Goed is met taal en foutloos Nederlands kan.
 • Met beeld een boodschap kan overbrengen en gevoel heeft voor stijl.
 • Een creatieve en enthousiaste mindset heeft, maar tegelijkertijd ook nauwkeurig en zelfkritisch is.
 • Ervaring heeft met Photoshop en Premiere is een pré (maar geen must).
 • Op de hoogte is van de laatste ontwikkelingen op het gebied van online media.
 • Affiniteit heeft met de doelgroepen van onze programma's.
 • Zelfstandig kan werken en bereid is om af en toe in het weekend of 's avonds bij te springen.

Werken bij NTR

Meer over dit bedrijf

De NTR maakt speciale programma's voor alle doelgroepen. Van Het Klokhuis tot Kunststof, van Het Verhaal van Nederland tot Nieuwsuur. De NTR is een publieke omroep met wettelijke taken. Deze taken liggen op het gebied van informatie, educatie, cultuur, jeugd en diversiteit. We willen inspirerende programma’s maken, die een bijdrage leveren aan de ontwikkeling en het kritisch vermogen van mensen. We kiezen daarbij voor een divers aanbod met oog voor specifieke thema’s en doelgroepen, die anders onderbelicht blijven. Dat maakt de NTR ‘speciaal voor iedereen’.

Heb je nog vragen?
OF WIL JE MEER INFORMATIE?

NEEM CONTACT MET ME OP

Belinda Gelsema

Belinda Gelsema

Adviseur Werving Talent +31 35 6466 280