Ben jij de hands-on, enthousiaste en leergierige student die ons team komt versterken? Vogue Nederland is per september op zoek naar een online redactiestagiair (M/V/X) die het team komt versterken. Adem jij mode, ben je een goede schrijver én harde werker en klaar om de wereld van Vogue in te duiken? Dan zijn wij op zoek naar jou.

Stage
KENMERKEN

wat
GA JE DOEN

Online redactiestagiair bij Vogue

Als online redactiestagiair bij Vogue Nederland maak je onderdeel uit van de Vogue.nl-redactie. Zo help je mee met het schrijven van nieuwsberichten, maar pak je ook langere (achtergrond)verhalen en interviews op. Je toont initiatief, bent secuur en een teamplayer die ook goed zelfstandig kan werken. Je komt te werken in een creatief, kundig en energiek Vogue-team, wat onderdeel is van uitgeverij Mood for Magazines.

Wat
BIEDEN WIJ?


Vogue Nederland biedt jou een stageplek op ons kantoor in Hilversum, een marktconforme stagevergoeding en een stage waar er ruimte is voor jouw creatieve inbreng.

HERKEN JIJ
JEZELF IN DIT PROFIEL?

Praktische informatie Jij:

  • bent vanaf september fulltime (40 uur per week) beschikbaar voor een periode van minimaal vijf maanden

  • hebt een HBO of WO werk- en denkniveau

  • doet een opleiding in communicatie/journalistiek/creative business/digitale media/mode

  • hebt een goed gevoel voor tekst en beeld

  • schrijft foutloos Nederlands en hebt goede kennis van de Engelse taal in woord en schrift

  • kunt overweg met CMS-systemen, social media en Photoshop 

  • toont initiatief, bent secuur en een teamplayer die ook goed zelfstandig kan werken

  • hebt een stressbestendig karakter

  • moet ingeschreven staan bij een hogeschool of universiteit

Werken bij Mood for Magazines bv / LINDA.

Meer over dit bedrijf

Mood for Magazines is het toonaangevende mediabedrijf achter het merk LINDA. Inmiddels is het merk LINDA. uitgegroeid van magazine tot een vooruitstrevend crossmediaal merk met verschillende onderdelen. LINDA.nl bereikt ruim vijf miljoen bezoekers per maand en is een groot digitaal platform met een dagelijkse dosis nieuws, lifestyle persoonlijke verhalen. Daarnaast bereikt LINDA. miljoenen vrouwen via de diverse social-mediakanalen. De social kanalen van LINDA. zijn gezamenlijk goed voor een totaal van 1.419.136 volgers/likes (MMA, Q2 2023). LINDA. is ook verantwoordelijk voor alle online- en social activiteiten van Vogue in Nederland. En dan zijn er de printtitels LINDA.magazine, LINDA.meiden en LINDA.loves. Mood for Magazines is onderdeel van Talpa Network (o.a. SBS, Net5 en Radio538). Samen hebben ze de ambitie het sterkste en leukste vrouwennetwerk van Nederland te worden.

Heb je nog vragen?
OF WIL JE MEER INFORMATIE?

NEEM CONTACT MET ME OP

Belinda Gelsema

Belinda Gelsema

Adviseur Werving Talent +31 35 6466 280